
Fener G.Saray'ı uzata uzata geçti
G.Saray 14 sayı geriye düştü, pes etmedi. Maçı önce uzattı, sonra yine uzattı ama son gülen F.Bahçe oldu. Basketbolda nefes kesen derbinin galibi F.Bahçe oldu.
İlk 3 periyotta çok iyi oynayan F.Bahçe Whisby (29 sayı, 20 ribaund), Weaks (29 sayı) ve Zaza'nın (15 sayı) sayıları 74-60 öne geçti. 4. periyotta ise G.Saray fırtınası vardı. Şemsettin (39 sayı, 10 ribaund), Matthews (29 sayı, 12 ribaund) ve Kemal'in (23 sayı, 8 asist) müthiş oyunu ile 16-0'lık bir seri yakalayan G.Saray 76-74 öne geçti. F.Bahçe'nin bu periyottaki ilk basketini 36.12'de Weaks attı ve normal süre 85-85 sona erdi
Kemal fırsatı kaçırdı
İlk uzatmada Mrsiç'in silkinmesi ile F.Bahçe 5 sayı öne geçti. Ancak kaçan faul atışları ve Şemsettin'in 4 hücum ribaundu ile G.Saray maça tutundu. Bitime 5 saniye kala Kemal 8 metreden attığı üçlükle skoru 96-96 yaptı. Ardından Zeki topu dışarı atınca G.Saray kazanma fırsatını yakaladı. Ama aynı Kemal şutu sokamadı. İkinci uzatmada öne geçme sırası G.Saray'daydı. Erdal, Cömert ve Zaza 5 faul alınca duran F.Bahçe 6 sayı geriye düştü. Ancak kapılan toplar ve Mrsiç'in inanılmaz bir üçlüğü ile F.Bahçe öne geçti ve maçı 111-109 kazandı.
|