kapat
09.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

450 milyara daire arıyor

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'ya yerleşmek için hazırlık yapıyor. Erdoğan'ın 300 bin dolarlık (450 milyar)bir daire almak için emlakçılarla görüşmeye başladığı kaydedildi.

Erbakan'ın aksine Balgat yerine semt olarak Or-An şehrini tercih eden Erdoğan'ın alacağı dairenin özel korumalı olmasını şart koştuğu ifade edildi. 5 artı 1 ve en az 250 metrekare kullanım alanına sahip daire arayan Erdoğan'ın aynı zamanda oturacağı sitede yüzme havuzunun bulunmamasını da istediği öğrenildi. Yüzme havuzuna muhalefet eden Erdoğan'ın özellikle spor kompleksi bulunan bir sitede oturmak istediği bildirildi. Ankara'ya taşınmaya karar veren Erdoğan, yaklaşık 1 ay önce bu düşüncesini yakın arkadaşlarına açtı. Bunun üzerine partisinin Ankara il teşkilatından yakın arkadaşları ev aramaya başladı.

Köroğlu Caddesi'nde bulunan Ankara Gayrimenkul isimli emlak şirketiyle de görüşen partililer, Erdoğan'ın şartlarını ilettiler. Gayrimen-kul'un sahipleri Ertekin İlter ve Murat Dilek de Erdoğan'ın aradığı şartlardaki evleri partililere ilettiler.

Levent İÇGEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır