kapat
07.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Farklı bir Kadir İnanır

Galiba "Kumsaldaki İzler"in de tiryakisi olacağız... Dizi, ilk bölümü ile 12'den vurdu. Gerilimli sahneleri, öyküsü, tempolu anlatımı, oyuncu kadrosu ile antene ilk çıktığı gün seyirciyi avucuna aldı.

Şu ekranda Kadir İnanır'ı defalarca izledim. "Kumsaldaki İzler"de çok farklı bir Kadir İnanır vardı. Sert erkeği oynamıyordu. Kaşlarını çatmıyor, etrafa korku salmıyordu. Tam tersi, yüreği aşk acısı ile kavrulmuş seven erkeği canlandırıyordu.

Sevdim bu yeni Kadir İnanır'ı. Emekleri boşa gitmemiş. Ortaya, adını bir kez daha cilalayacak bir yapıt çıkarmış.

Esra Özmen... "Kumsaldaki İzler"de başrolü Kadir İnanır'la paylaşan oydu. İlk kez bir televizyon dizisinde oynuyordu. Kadir İnanır'ın gönül verdiği kadını, bir cinayete kurban giden kocasının ardından gözyaşı döken kadını çok güzel oynuyordu. Bugüne kadar, Gülben Ergen başta olmak üzere pek çok isimsize şöhret yollarını açan Kadir İnanır, galiba "Kumsaldaki İzler"le Esra Özmen'i de yıldızlığa taşıyacak.

Bir yerli dizinin tutması için önce senaryo iyi olacak... Reji, hikayeyi tatlı bir dille ekrana aktaracak. Baş oyuncular diziyi sırtlayacak ve yan kadro taş gibi olacak.

"Kumsaldaki İzler"de bir diziyi başarıya taşıyan bütün bu unsurlar vardı. Yan kadro ise taş gibiydi. Güven Hokna "İkinci Bahar"daki başarısını bir kez daha tekrarlıyordu. Başta Ekrem Bora olmak üzere, Engin Şenkan, Semih Sergen, Kamil Sönmez, Levent Özdilek, Erdinç Akbaş ve Fatma Karanfil, gerçekten mükemmel bir oyun sergiliyordu.

"Kumsaldaki İzler" her hafta izleyeceğim dizilerin arasına girdi...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır