kapat
07.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ülker teslim

Mirsad'lı CSKA önünde 3.çeyrekte farkı 8 sayıya kadar çıkaran Ülkerspor, son 5 dakikada rakibine boyun eğdi. Temsilcimiz, 2.Tur'da 2.yenilgisini aldı
Avrupa Ligi 2.Turu'nda temsilcilerimizden Ülkerspor, CSKA Moskova deplasmanında 86-80 yenilerek 2.mağlubiyetini aldı ve Final Four şansını iyice zora soktu. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde savunmalar gevşek kalınca şutörler rahat şut buldu. Ülkerspor'da Harun Erdenay ve Bud Eley, CSKA Moskova'da ise Mirsad Türkcan ve Giricek, skoru sürükleyen isimler oldular. Karşılıklı basketlerle galip taraf devamlı değişti ve ilk çeyrek 23-23 berabere sona erdi.

İkinci periyoda 4-0'lık bir seriyle başlayan turuncu-yeşilliler, 2 dakikada 8-0'lık bir seriye boyun eğdi ve Giricek'in üçlüğüyle 31-27 mağlup duruma düştü. Goljoviç'in oyuna ağırlığını koymasıyla dengeyi bulan temsilcimiz, Kerem'in savunmaya getirdiği tempoyla rakibine üstünlük imkanı vermedi. Maçın ilk yarısı 42-42 berabere sonuçlandı.

3.çeyrekte 4.dakikayı 48-47 geride geçen Ülkerspor, 2 dakikada yakaladığı 7-2'lik seriyle 54-50 öne fırladı. Periyodun bitimine 1 dakika 5 saniye kala son zamanlardaki en iyi oyununu çıkaran Bud Eley'in basketiyle turuncu-yeşilliler, maçtaki en büyük farkı getirdi: 66-58. Ancak 1 dakikayı iyi değerlendiremeyince 3.çeyrek 66-62 Ülker lehine sonuçlandı.

3 dakikada bitti
Son çeyrekte ise Giricek ve Pachoutine'in basketlerine engele olamayan takımımız, Rus seyircisinin de devreye girmesiyle savunmada sıkıntı çekmeye başladı. Bitime 3 dakika kala 79-78 önde olan CSKA, kalan bölümde 7-2'lik bir seri yakaladı ve 86-80 kazanarak 2.Tur'da ilk galibiyetini elde etti.

Zürap AKDÜZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır