kapat
07.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Derbi ortada

GS-BJK mücadelesine çok az bir zaman kaldı. Meclis kulislerinde bile sohbetlerin ana konusunu oluşturan maçla ilgili tahmin yapanlar çok kesin bir yargıda bulunmuyor.

İşte tahminler...
Türkiye Süper Ligi'nde Cumartesi günü oynanacak ve şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağlayacak olan Galatasaray- Beşiktaş maçına 48 saatten az bir zaman kala tahminde bulunanlar çoğalıyor. Görüşlerini aldığımız siyasi parti liderleri ve deprem profesörlerinin ortak fikri maçın beraberlikle sonuçlanacağı. Ancak sıkı GS'li Prof. Ahmet Ercan takımına bu yarışta daha fazla şans veriyor ama rakibi de küçümsemiyor: "BJK maçı kazanırsa fark yapar. 3 veya 4 gol bile atabilir. GS'deki düşüş psikolojik." Ankara'lı siyasilere bakılırsa maçın sonucu Fenerbahçe'ye yarayacak. Yani uzun lafın kısası maç ortada. İşte bakanlardan milletvekillerine, deprem uzmanlarından siyasi parti liderlerine toplumun farklı kesiminden insanların derbiyle ilgili tahminleri.

Doğu Perinçek (İP Genel Başkanı): 2-2 berabere biter
Ben Milli Takımı tutuyorum. Galatasaray daha şanslı gözükse de beraberlik ağır basıyor. Bence bu maç 2-2 berabere bitecek. Beşiktaş'ın gollerini İlhan Mansız ve Tümer Metin, Galatasaray'ın gollerini ise Arif Erdem ve Brezilyalı Joal Batista atabilir. Galatasaray'ın bir golünü mutlaka orta saha oyuncusu atacak.

Besim TİBUK (LDP Lideri): GS strese girecek!
Öncelikle GS'yi tutuyorum. Sonra da sırasıyla Trabzon ve BJK'yi tutuyorum. 3 takım tutuyorum. Nasıl olsa maliyeti yok. Ali Sami Yen'de oynandığı için maçı 3-1 BJK kazanır. İyi futbol oynuyor ve çok kolay gol bulabiliyorlar. GS strese girecek. Göztepe maçının benzeri olacak ve BJK golleri bulacak. Skor 3-1 boşuna maça gitmesinler.

Muhsin Yazıcıoğlu (BBP Genel Başkanı): Beraberlik ağır basıyor
BJK'nin avantajları var ama maç Ali Sami Yen'de. Son zamanlarda GS'de düşüş var. BJK ise yükselişte. Beraberlik ağır basıyor. Her iki takımda çok dengeli. Fazla gollü bir maç olacağını sanmıyorum. Beşiktaş'tan İlhan, Galatasaray'dan Arif'in gol atma olasılığı yüksek. Beraberliği bozacak takım GS olur. Fanatik taraftar olamıyorum.

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara: 1-0 olsun bizim olsun
Derbi maçları her zaman üç sonuçlu karşılaşmalardır. Galatasaraylı olmam nedeniyle gönlümden Galatasaray geçiyor. Ancak biraz düşündüğümüz zaman Beşiktaş'ın daha formda olduğu ortaya çıkıyor. Skor tahmininde bulunmak istemiyorum ama Galatasaraylı olarak 'Bir sıfır olsun bizim olsun' diyorum.

Siyasilerin gönlü FB'den yana!
Cumartesi günü oynanacak derbi maçı, siyasi kulisleri de meşgul ediyor. Hükümetin bakanları, TBMM kulislerinde son günlerde sohbetlerin ana konularından biri olan derbi maçının sonucunun Fenerbahçe lehine olacağına dikkat çekiyor.

Bakanlar ve milletvekilleri maçın sonucundan Fenerbahçe'nin lider olmasını istiyorlar. Tabii ki, üç ihtimalli maçın sonucunu şimdiden tahmin etmek kolay değil. Ama buna rağmen siyasiler bir tahminde bulundular. Siyasette ayrı rollerde olan milletvekilleri derbi maçında aynı rollerde buluştular. İşte Meclis'in tahmini...

Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz: Ben büyük takımları tutmam. Benim takımım Gaziantepspor'dur. Galatasaray verimsiz. Son zamanlarda bu gözleniyor. Beşiktaş yener. Maçın sonucu 2-1 olur. Bu da tabii ki Fenerbahçe'nin lehine olur.

Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı: Galatasaray kongre üyesiyim. Maçın sonucu Galatasaray 1- Beşiktaş 0 olur Bizim için hakem önemli değil. İsterlerse yurt dışından ithal hakemler getirsinler. Bizim için hiç mi hiç fark etmez.

Orman Bakanı Nami Çağan: Golsüz beraberlik olur. Hakemlerin iyi niyetine güvenmeli. Kriterlerine önem vermeli.

Çevre Bakanı Fevzi Aytekin: Bu maçın sonucu Fenerbahçe'ye yarar. Hakemlere güveniyorum. Erkan Mumcu ANAP Genel Başkanvekili. Ben yorum yapmam sonuç bilmem ama Fenerbahçeliyim.

MHP Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Şandır: Galatasaray, Beşiktaş derbi maçının sonucundan Fenerbahçe çıkar.

DYP Adıyaman Milletvekili Mahmut Nedim Bilgiç: Ben Beşiktaşlıyım maçı 2-0 kazanırız. TBMM İdare Amiri Ahmet Çakar, Fenerliyim. Maç berabere bitebilir. Ama Galatasaray galip gelebilir. Sonuç 1-0 olur.

DSP Antalya Milletvekili Mustafa Vural: Maç kesinlikle bizim olacak! Bence Galatasaray'dan gol yemeyiz.

DYP Sinop Milletvekili Kadir Bozkurt: Beşiktaş kazanır. Sonuç Beşiktaş 2- GS 0

TBMM İdare Amiri Hakan Tartan: Maçı Beşiktaş 2-1 kazanır.

SP Genel Başkan Yardımcısı Teoman Rıza Güner : Galatasaray galip gelecek. Beşiktaşın performansı yüksek. GS bu maçı kazanır sonuç 2-0 olur.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır