kapat
26.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Suçlu Cafer!

"Mondragon, Cafer'e o pozisyonda nasıl gol atamadı diye kızıyor. Omuz attıktan sonra da yerde yatmasını anlayamadık. Gözüne toz mu kaçtı acaba!"
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, G.Saray-G.Birliği maçında Mondragon ile Cafer arasında yaşanan ve G.Birliği oyuncusunun sarı kart görmesiyle sonuçlanan pozisyon için ilginç bir yorum getirdi. Engin, "O pozisyonda suçlu tamamen Cafer. Mondragon, adama o pozisyonu nasıl gole çeviremedi diye kızıyor. Kalkıp bir de omuz atıyor. Cafer golü atamamış, bir de orada duruyor. Mondragon'un vurduktan sonra yerde yatmasını anlayamadık. Acaba gözüne toz mu kaçtı!" ifadesini kullandı

Artık hata olmasın
Hakemlerin hata yapmış olabileceklerini söyleyen Engin, "Umuyoruz ki, bundan sonra bu tür hatalar olmaz. Biz, lig yarışının hem bize hem de hakemlere yakışır şekilde yürümesini istiyoruz" dedi. Engin, Yozgat maçı için de "Derbiler kadar zorlu geçeceğini düşünüyoruz. Çünkü kötü durumda olan Yozgat, vargücüyle oynayacak. Biz bu maçı kazanmak ve G.Saray derbisine moralle girmek istiyoruz" diye konuştu.

Düren: Ağlamasınlar
Basın sözcüsü Mete Düren de, G.Saray ve F.Bahçe'nin artık hakemlerden şikayet etmeye son vermelerini isterken, "Oluşturdukları baskıyla hakemleri etkiliyorlar. Mondragon, Cafer arasındaki olay, F.Bahçe-Denizli maçındaki hataları gördük. Artık ağlamasınlar. Hakemleri rahat bıraksınlar" yorumunu yaptı.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır