kapat
04.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Borçla vekil seçildi ama borcunu hala kapatamadı

Milletvekili seçimlerinde çevresine borçlanan Tarım Bakanı, borçlarını yazdığı kahverengi defterini bir türlü boşaltamadı
Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp de, ekonomik kriz kurbanı. Milletvekili seçimlerinde çevresine borçlanan, bakan olduktan sonra da giderleri artan Gökalp, borçlarını unutmamak için defter tutuyor.

Gökalp, "Kahverengi kaplı defterim var. Borçlarımı o deftere yazıyorum. Alacağımın, vereceğimin hesabını tutuyorum. Bu çok doğal bir şey" dedi. Gökalp, borcunun miktarını ise söylemedi.

"HALKTAN KOPAMAM"
Adını "Türk ineği" projesiyle duyuran Gökalp, ilginç icraatlarıyla da tanınıyor. Tarım Bakanlığı'nda yapılan uzman sınavının sözlü bölümüne bizzat kendisi girerek, adaylara sorular yönelten Gökalp, evinde hâlâ yer sofrasında yemek yeme alışkanlığını sürdürüyor. Gökalp, bu alışkanlığını "Biz halktan kopmadık. Halkın arasındayız. Halkız. Ben evimde köylerde olduğu gibi yer sofrasında yemek yerim. Bu alışkanlığımı hiç kaybetmedim" sözleriyle anlatıyor. Seçim bölgesi olan Sivas'a her gittiğinde kardeşinin ahırına girip çalıştığını, saman taşıyıp, inek sağdığını anlatan Gökalp, Atatürk Orman Çiftliği'nde kiraladığı hobi bahçesinde de sebze-meyve yetiştiriyor.

Nevin BİLGİN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   85
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   16
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır