kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

BURSA CANAVARI

Bursa, son yılların en korkunç seri cinayetiyle sarsıldı. Çılgın aşık, kız arkadaşının daha önce birlikte olduğu harita mühendisi ile iki iş ortağını hunharca katletti. Adem Güney üç aydır Figen Yıldırım'la birlikteydi. Bir gün genç kıza "Daha önce hiç erkek arkadaşın oldu mu?" diye sordu. Figen gerçeği söyledi, "Senden önce Ahmet vardı" deyiverdi. Bu cevap Güney'i çılgına çevirdi. "O artık bitti, onu yaşatırsam şerefsizim" dedi, bir arkadaşıyla birlikte, genç mühendis Ahmet Erdin'e ölüm tuzağı kurdu. Figen'i de zorla "yem" yaptı. Figen, Güney'in zoruyla Ahmet'i arayıp önceki gece Gemlik yolu üzerinde bir restoranda buluşma ayarladı. Ancak Ahmet, işi uzayınca ortağı Bülent Kepçeli'yi, Figen'i alıp büroya getirmesi için gönderdi.
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Aykut Barka'yı kaybettik
Beyin damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle yaklaşık üç hafta önce kaldırıldığı Marmara Üniversitesi (MÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat edilen İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesi Prof.Dr. Aykut Barka beynindeki depreme daha fazla direnemedi. Dün akşam tansiyonu ani bir şekilde düşen ...
TÜRKİYE'DE

Siemens'in başına gelenler delil sayıldı
dUzan Grubu'nun, "basit bir ticari anlaşmazlık" dediği Motorola ve Nokia ile borç-alacak ilişkisi, ihtilaf halinde yetkili Cenevre mahkemeleri olmasına rağmen, neden New York Bölge Mahkemesi'ne kadar uzandı? Bu sorunun yanıtı, iki firmanın dava dilekçesinde ayrıntısıyla yer alıyor.
EKONOMİ'DE

Gazeteci öldürüldü mü?
Pakistan'da kaçırılan Amerikalı gazetecinin öldürüldüğü öne sürülüyor. Pakistanlı esirlerin serbest bırakılmasını isteyen İslamcı teröristler tarafından kaçırılan Daniel Pearl'ün ölüp ölmediği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak CNN'e geçilen bir eĞmail'de Pearl'ün öldürüldüğü iddia ediliyor.
DÜNYA'DA

Gerilim düşmeli
Mini demokrasi paketi diye de adlandırılan Türk Ceza Yasası'nın iki kritik maddesinde yapılacak değişiklikler konusunda iktidar ortakları MHP ile ANAP arasında yaşanan tartışmanın şiddetinin giderek yükselmesi Başbakan Bülent Ecevit'i kaygılandırıyor. ANAP ve MHP sözcülerinin karşılıklı suçlama ve...
POLİTİKA'DA

Yaş 70 ama iş bitmemiş
F.Bahçe, A.Gücü maçını yenilgiyle kapatmış, lider G.Saray'la aradaki puan farkı 9 olmuştu. Sarı-lacivertli futbolcular, son haftayı öylesine endişeyle geçirmişti ki Lorant, yöneticilerle yaptığı toplantıda, "Oyuncularımı kendilerine getirmeye çalışıyorum. Bu maçta patlama yapacağımıza inanıyorum" diyordu.
SPOR'DA

Kadir İnanır Kara Melek'i seçti
atv'nin yepyeni dizisi 'Kumsalda İzler'de Kadir İnanır'ın sevgilisini kimin oynayacağı, televizyon dünyasının son günlerde en çok konuştuğu konuların başında geliyordu. Önce Aşkın Nur Yengi'nin adı gündeme geldi, hemen ardından da Kadir Baba ile genç popçu arasında aşk dedikoduları ortaya atıldı.
MAGAZİN'DE

Kara üzüm suyu kalbi koruyor
Bu maddenin kandaki pıhtılaşmayı önlemediği, plazma oranını artırarak anti-kanserojen maddelerin vücutta etkili olmasını sağladığı açıklandı. Amerikalı bilim adamları, yapılan araştırmalar sonucu üzüm suyundaki anti-kanserojen etkinin ilk kez saptandığının da altını çizdi.
SAĞLIK'DA

Aşktan yoruldum
Bir zamanlar Türk sinemasının en seksi kadınlarından biriydi Oya Aydoğan... Balık etindeki fiziği, iri gözleri ve şuh bakışlarıyla nice Türk erkeğinin hayallerini, duvarlarını süsledi. Sonra rakibi Banu Alkan gibi o da ortalardan kayboldu... Sinema yeni seksi kadınlar yarattı ama hiçbiri onlar kadar hafızalara kazınmadı.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPUS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,298,000 1,307,000
MARK 573,000 577,000
EURO 1,120,000 1,128,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır