kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

TAM REZİLLİK

Canlı yayında tam 4 saat boyunca 36 yaşında ve 2 çocuklu bir kadın ile 20 yaşındaki bir gencin yatıp yatmadığı tartışıldı. Kadın Hülya Yamanoğlu, delikanlı ise Melih Değirmenci. İkisi de "Orada Neler Oluyor" adlı programın yarışmacıları. Yarışmada Melih, Hülya'yı eleyince "kıyamet" koptu. Genç kadın kanal kanal dolaşıp Melih'le aşkını anlatmaya başladı. Sonunda iş bu konuda bir tartışma programı düzenlemeye kadar vardı! Geceyarısına doğru başlayıp neredeyse sabahın ilk ışıklarına kadar süren programda Hülya, "Kadınlık gururum incindi" diyerek Melih'le aşk yaşadığını belgeleriyle açıkladı. Melih'in ailesi de önce "Bizim oğlumuz öyle şey yapmaz" dedi, ardından "Ayıp, böyle ilişki açıklanır mı" diye kadına çıkıştı.
Tüm metin

Kelebek gibi uçarım bodyguard gibi sokarım
2002'nin ilk saatleri. Yer İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Roxy. 31 yaşındaki Ayda Gündüz, erkek kardeşi Emre ve nişanlısı Tolga ile birlikte yılbaşı eğlencesinin son durağı olarak seçtiği mekanda eğleniyor. Bu güzel başlayan gecenin bilançosu..
SON DAKİKA'DA


Nazlı Ilıcak'ın eşini Fransız gülleri yaktı
Kapatılan FP'nin siyasetten men edilen milletvekili Nazlı Ilıcak'ın eşi Mehmet Emin Şirin'in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ağaç A.Ş'den aldığı iki ayrı ihaleden 4 trilyonluk vurgun yaptığı iddiası DGM savcıları tarafından tespit edildi. İstanbul DGM Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı dosyada...
TÜRKİYE'DE

Sezer, bankalara yardımı onayladı
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, banka kurtarma operasyonuna vize verdi. Sezer, sorunlu bankalara el koyma uygulamasına son vererek devlet eliyle sermaye desteği sağlanmasını öngören maddelerini onayladı. "Mali Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması"na ilişkin kanunun özüne dokunmayan Sezer...
EKONOMİ'DE

40 yıllık sır ortaya çıktı
İsrail gizli servisiyle (Mossad) ilgili kitapları okuduğunuzda, hemen gözünüze bir şey çarpar: Mossad ajanı Zvi Aharoni'nin Nazi komutanı Adolf Eichmann'ı 1960'da Arjantin'de yakalarken gösterdiği müthiş ajanlık örneği... Kitaplarda Mossad, Eichmann'ı yakalamak için "yıllarca" iz sürer, amansız bir takip gerçekleştirir.
DÜNYA'DA

Bahçeli: Tek parti gibiyiz
MHP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, partisinin yanlış anlaşılmasından, bazı görüş ve tutumlarının kamuoyuna yanlış yansıtılmasından yakındı. Uygulanmakta olan ekonomik programın başarısına, siyasi istikrarın ve koalisyonun sürmesine büyük önem verdiklerini söyleyen Bahçeli...
POLİTİKA'DA

Hesap zamanı
Portekiz'in evsahipliğini yapacağı 2004 Avrupa Şampiyonası eleme gruplarının kuraları çekildi. Porto'da yapılan kura çekimine Milli Takımımız, seribaşı olarak birinci torbadan katıldı. Türkiye, daha önce 8 maç oynayıp tek bir gol bile atamadığı İngiltere'nin yanısıra, Makedonya, Slovakya ve Liechtenstein'la aynı gruba düştü.
SPOR'DA

Karakoyunlu kimi öpecek?
Kabine'nin şair, yazar ve besteci bakanı Yılmaz Karakoyunlu'nun eseri 'Salkım Hanımın Taneleri', yönetmen Tomris Giritlioğlu tarafından iki yıl önce beyazperdeye uyarlanmıştı. Büyük ilgi gören film, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde de toplam 11 ödülün sahibi olmuştu.
MAGAZİN'DE

Alzheimer'a karşı günde 3 kadeh!
Hollanda'daki Erasmus Tıp Fakültesi doktorları tarafından yapılan araştırmaya göre aşırıya kaçmadan günde en az 1, en fazla 3 kadeh içki içmek yaşlılığın getirdiği hafıza kaybı hastalıklarının büyük bir bölümünü önlüyor. Bunların başında ise Alzheimer geliyor. Başında Dr. Monique Breteler'in bulunduğu ekip...
SAĞLIK'DA

Zengin olunca dumanın tadı bile değişiyor azizim!
İşsizlik ve yoksullukla mücadele ederken yılbaşı çekilişinde 'Talih Kuşu'nun başına konmasıyla bir anda trilyoner olan Ahmet Oktay, yeni hayatına ısındı. Fakirlikle geçen 32 yılın acısını çıkartmaya çalışan genç trilyoner, ailesiyle birlikte Mersin'in en ünlü restoranında krallara layık bir ziyafet çekti ve hayatında ilk kez puro içti.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,324,000 1,333,000
MARK 585,000 590,000
EURO 1,146,000 1,154,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır