kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kenan ölseydi ben de yaşamazdım
Kenan'la barışmak gibi bir niyetim yok. Yeni bir ilişki de istemiyorum. Zaten artık herkes bizim hikâyemizden sıkıldı. Önce birliktelikleri konuşuldu, şimdi ayrılıkları... Herkes bu iş evlilikle biter diyordu ama ayrıldılar. Beş yıllık 'uzatmalı sevgili' olmak yordu Ebru Akel'i.
Tüm Metin

  atv yıbaşını çifte assolistle kutluyor
Televizyonların zirve şampiyonu atv, 2001'i 2002'ye bağlayan gece yine tüm Türkiye'yi ekran başına toplayacak. Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'un Sibel Can'la birlikte assolistliğini üstleneceği atv'nin yılbaşı özel eğlence programı Sertab Erener'in çocuklar için hazırladığı bölümle başlayacak.
Tüm Metin

  Eğlence dünyasını karıştıracak
Ozan Doğulu, Aykut Gürel, Murat Yeter ve Aydın Karabulut'un ortaklığında açılan Mix'te, her hafta bir değişim yaşanacak. Alışık olduğumuz sesler, alışık olduğumuz isimler farklı yorumlarla The Mix'in sahnesinde unutulmaz gecelere imza atacak.
Tüm Metin

  Yılın son kaçamağı
Akalın, önceki gece Milan'da top koşturan milli futbolcumuz Ümit Davala ile yakalandı. Kutluay'ın ayrılığın hemen ardından manken Demet Şener ile birlikte olmaya başlamasından sonra Demet Akalın da Ragıp Dönmez adlı evli bir işadamıyla ortaya çıkmıştı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır