kapat
28.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dert masası da dertli

Belediye hizmetleriyle ilgili şikayetler için kurulan Beyaz Masa'yı kaset çıkarmak isteyen şarkıcı adayından, Rize'deki esnafa kadar herkes arıyor
Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve kısa sürede İstanbullular'ın dert masası haline gelen Alo 153 Beyaz Masa'ya gelen bazı şikayetler kurum çalışanlarına zor anlar yaşatıyor. Belediye hizmetleriyle ilgili şikayetleri almak ve yetkili birimlere iletmekle görevli olan Beyaz Masa'ya her konuda şikayet yağdığını belirten Büyükşehir Belediyesi İletişim Danışmanı Cevat Tellioğlu, "Uzmanlık alanımızın dışındaki bu başvurulara da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz" diyor.

Resmi kurumlara başvurup sorunlarına çözüm arayan insanların genellikle kötü muamele gördüğünü kaydeden Tellioğlu, "Biz bu konuda daha esnek olduğumuz için neredeyse Türkiye'nin her yerinden yardım isteyenler oluyor" diye konuşuyor. Tellioğlu, ilginç başvurulardan bazılarını ise şöyle sıralıyor:

* Depremden sonra arayan bir vatandaş sokakta bir horozun sürekli öttüğünü söylüyor ve görevlilerin susturmasını istiyor.

* Beyaz Masa'ya gelen bir adam eşinin kendisini dövdüğünden şikayetçi oluyor. Bunun üzerine Beyaz Masa görevlileri kadını buluyor. Sonunda çift barıştırılıyor.

* 1996 yılında Beyaz Masa'yı arayan bir kadın Gülhane Parkı'ndaki develerin tırnaklarının çok uzun olduğunu söylüyor ve kesilmesini istiyor.

* Daha önce sorunu çözülen bir kişi babası olma ihtimali bulunan iki kişi bulunduğunu kaydederek, "Hangisinin babam olduğunu bulmamda bana yardım edin" diyor.

* Rize'de yaşayan bir esnaf yan komşusunun kaldırım işgalinde bulunduğunu, Rize Belediyesi'nin şikayetini dikkate almadığını belirterek, Beyaz Masa'nın ilgili belediyeyi uyarmasını talep ediyor.

* Telefon ve adresini burakan biriisi de güneş ışınlarının eve vuruş açısının belediye tarafından ayarlanmasını istiyor.

* Almanya'dan gelen ve sesinin çok güzel olduğunu belirten bir kadın, doldurduğu deneme kasetininin, Belediye Başkanı tarafından dinlenmesieni talep ediyor. Şarkıcı adayı genç kadına yardım etmek için Unkapanı'ndaki plakçılar ile bağlantı kuruluyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır