kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dekolte yarışı

Ekranların sevilen dizisi Aşkım Aşkım'ın seksi oyuncusu Yeliz Yeşilmen'in 23'üncü yaşını kutladığı gece, ünlü yıldızların dekolte yarışıyla renklendi
Aşkım Aşkım dizisinin seks” oyuncusu Yeliz Yeşilmen 23'üncü yaşını, dizi ekibinin de katıldığı bir partiyle sevgilisi Ceyhun Başaran'ın Yemyeşil isimli gece kulübünde kutladı. Dizinin başrol oyuncuları Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın ve Doğa Rutkay'ın da katıldığı gecenin sürprizi, Erbil'in Yeşilmen'e verdiği doğum günü hediyesi oldu. Erbil, Yeşilmen'e "Senin gibi zeki ve güzel bir sarışın Çarkıfelek'te olmalı. Yılbaşından sonra Tuğba'nın yerine sen başlıyorsun" deyince Yeliz mutluluktan havalara uçtu.

Yeşilmen'in doğum gününe katılan ünlü sanatçı Emel Sayın ise "Bu gece bütün şarkıları Yeliz için söyleyeceğim" dedi ve ekiple birlikte seslendirdiği 'Mavi Boncuk' şarkısını Aşkım Aşkım'daki rol arkadaşı Yeliz Yeşilmen'e armağan etti. Partiye katılan Doğa Rutkay da bugüne kadar hiç görmediğimiz şekilde derin göğüs dekolteli bir elbise giymiş ve adeta 'bu yarışta ben de varım' diyordu. Yeşilmen'in neşeli doğum günü partisi, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Taylan KILINÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır