kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ramazan bitti Nataşalar döndü

Trabzon'u mesken tutan ancak Ramazan'da ülkelerine dönen Nataşalar yeniden Türkiye'ye geliyor. Bazıları çocuklarını bile beraberinde getiriyor
Ramazan ayında Trabzon'da müşteri sıkıntısı çeken Nataşalar, bir süreliğine ülkelerine dönmüştü. Aynı Nataşalar şimdi yeniden Trabzon'un yolunu tuttu. Nataşaları taşıyan Rus Kuban Havayolları da Ramazan nedeniyle haftada 3 olan sefer sayısını bire indirmişti. Yeniden başlayan yoğunluk nedeniyle havayolu şirketi de sefer sayısını bayram sonrası 3'e çıkardı. Emniyet yetkilileri gelenler arasında daha önce fuhuş yaptıkları için sınırdışı edilen Nataşaların da bulunduğunu belirterek, "Ülkelerinde rüşvet vererek pasaportlarındaki isimlerinde harf değişikliği yaptıklarını ve Türkiye'ye girmeye çalıştıklarını tespit ettik.

ÇOCUKLARI DA GELİYOR
Ancak biz bunları bilgisayar kayıtlarıyla tespit edip, ülkelerine geri gönderiyoruz. Fuhuş için gelen kadınlardan bazıları yanlarında çocuklarını bile getiriyor" diye konuşuyor. Ancak yetkililer gelen kadınlar arasında ticaret için gelen BDT'li işkadınlarının da bulunduğunu belirterek, "Ramazan sonrası dönüşe geçen Nataşaların yanı sıra BDT'li işkadını da geliyor. Ancak bu kadınlar, Nataşalar yüzünden başka illere gidiyor" dediler.

Ersin RAMOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır