kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Azılı kapkaççı bu kez kaçamadı

İstanbul'da en az 60 kişiyi soyan Sinan Dikilitaş adlı azılı kapkaççı, polisten kaçarken ayağını kırınca yakalandı
Silivride saklandığı eve operasyon düzenleyen polisin elinden kaçmaya çalışırken, kendini 3'üncü kattan atan ve ayağı kırılan azılı kapkaççı Sinan Dikilitaş kıskıvrak yakalandı. Tedavisinin ardından sedyeyle adliyeye gönderilen Dikilitaş'ın, polise verdiği ifadede adeta bir suç makinası olduğu belirlendi. Dikilitaş'ın bugüne kadar 60 kapkaç, 2 oto hırsızlığı, 2 askeri yaralama olaylarına karıştığı öğrenildi. Eyüp Adliyesi'nde sedye ile savcıya ifade veren Dikilitaş, çıkarıldığı mahkemece "gaspa eksik teşebbüs" suçundan tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi.

TEHDİTLER YAĞDIRDI
Emniyet'te yapılan üst aramasında Dikilitaş'ın cebinden bir adet esrar plakası ve Yener Güdekli adına düzenlenmiş kimlik çıktı. Sedye üzerinde yüzünü kapatarak küfürler ve tehditler savuran Dikilitaş, Eyüp Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartıldı. Azılı kapkaççı ifadesinde, "Ben gasp suçunun ne kadar ağır olduğunu biliyorum. Bu nedenle de gaspa karışmadım. Ancak kapkaç ve hırsızlık suçlarını işledim bunları kabul ediyorum" diye konuştu.

AVUKATI KEFİL OLDU
Bu arada kadınların kabusu olan kapkaççı Sinan Dikilitaş'a baro tarafından atanan kadın avukat insanlık dersi verdi. Dikilitaş, 4 milyarlık hastane masrafının yarısını öderken diğer yarısına avukat Atiye Taslacıoğlu kefil oldu ve senet imzaladı. Taslacıoğlu, "Bunu insanlık için yaptım, kapkaç ve gasp ayrı bir konu" dedi.

Mustafa ŞEKEROĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır