kapat
21.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Baldız DJ oluyor

Tarkan ile yaşadığı aşkla bir anda magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen Bilge Öztürk hem kendini hem de kardeşlerini medyatik yapmayı başardı.
Basın mensuplarını peşlerine düşeren Bilge, Berna ve Belda Öztürk kardeşler, geçtiğimiz gece Gatto Bar'da bir araya geldiler. Çarkıfelek'te Mehmet Ali Erbil'in hostesliğini yapan Berna, barın DJ'i David'in yerini alarak konuklara kendi sevdiği şarkıları çaldı. Daha çok Tarkan'ın popüler şarkılarını çalan Berna'ya Bilge ve Belda da gece boyunca dans ederek eşlik etti. Giydikleri dekolte kıyafetlerle göz kamaştıran üç kızkardeş, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardılar.

KAPIYA TARKAN BIRAKTI
Bilge Öztürk'ü Gatto'ya Tarkan bıraktı. Basın mensuplarının kapıda olduğunu gören Tarkan, sevgilisini bıraktıktan sonra arabasıyla hızla uzaklaştı. Tarkan'ın tanınmamak için kafasına bir bere taktığı görüldü.

Özay ORAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır