kapat
21.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Derste heyecandan öldü

Samsun'da 10 yaşındaki talihsiz Kübra, okulda ders anlatırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bayramda yaptıklarını anlatırken heyecanlanan Kübra fenalaştıktan sonra hastaneye götürüldü ama heyecanına küçük kalbi dayanamadı.
Kazımpaşa İlköğretim Okulu 5-C Sınıf Öğrencisi Kübra Yıldırım, önceki gün Türkçe dersinde tatilini nasıl geçirdiğini anlatıyordu. Bu arada oldukça heyecanlanan Kübra Yıldırım, birden yere yığıldı. Öğretmenleri küçük kızı önce yakındaki Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kübra, Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak kalbi yolda durmuştu. Küçük Kübra'nın aşırı heyecana dayanamadığı anlaşıldı.

OKULDA GÖZYAŞI
Kübra'nın ölüm haberi ailesini ve okulunu yasa boğdu. Sınıf öğretmeni Cafer Demirtaş, "Her şey bir anda oldu. Olduğu yere yığıldı. Hemen hastaneye yetiştirdim. Ama kurtaramadık, çok üzgünüm, öldüğüne inanamıyorum" dedi. Kübra, dün Samsun'un Kavak ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Yener CABBAR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır