kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Diktatör Ressam Bey'i affetmem

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, 7. Cumhurbaşkanı Evren'in "Bugün olsa ona sahne yasağı koymazdım" sözlerine "Diktatör günah çıkartıyor" diyerek tepki gösterdi.
Evren'i 'affetmeyeceğini' söyleyen Ersoy, öfkesini şöyle dile getirdi: "Allah'ü Teala'nın 99 ismi olan Esmail Hüsna'nın en önemlilerinden biri sabırdır. Her zaman Allah'ın emirlerine uyup sabrı düstur edinmişimdir. Bakınız yıllar sonra, 'devrin diktatörü' günah çıkarıyor. Beşer- şaşar, hatasız olan bir tek Allah'tır. Ama insanın ekmeği ile oynamak ve o insanı diri diri toprağa gömmek kadar da büyük bir hatayı ne yüce Allah, ne de kullar hiçbir zaman affetmez. Allah bile 'Bana karşı işlediğiniz günahları affederim. Ama karşıma sakın kul hakkı ile gelmeyin' demiyor mu?"

'KENDİSİYLE HESAPLAŞIYOR'
Ersoy şöyle devam etti: "Evren'in günah çıkarması ya ilerlemiş yaşının vermiş olduğu kendi kendisiyle hesaplaşmaları, ya da Allah gecinden versin Tanrı'yla başbaşa kalacağı gün ve saati içinde hissetmesidir diyorum. Gerçekleri içinde hissedip, dışarıya deklare etmesi de büyük bir erdem. Ama o en güzel 8 yılımı, ne şu anda ismi unutulmuş, mektup adresi dahi belli olmayan İzmir Valisi Beyefendi, ne de ünlü 'diktatör ressam bey' geri verebilir. Bu nedenle ne bu dünyada, ne de ahirette bana yapılanların altında kimlerin imzası varsa onları asla ve asla affetmiyorum."

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır