kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Neyin küfrü?

Dün gece F.Bahçe seyircisini anlamak mümkün değildi. Sahadaki en iyi adamlardan biri olan hakeme, devamlı küfrettiler. Aslında Ali Aydın, özellikle büyük takımların kendi sahalarında isteyeceği bir hakem tipi değil. Bu tip hakem, onlara deplasmanda lazım. Çünkü gördüğünü çalıyor. Yanlış yapmıyor mu, yapıyor. Nitekim Yusuf'un bacağının üstüyle aldığı topa "Elle aldı" diye düdük çaldı. Ama kendisine edilen küfürlerin karşısında Metin Tokat kadar rahat olmadığı için gereğini yaptı, 2 kez anons yaptırdı. Sonunda ne oldu, seyirci küfür etmeyi durdurdu.

Ammaaaa... Yarın-birgün maç 3-1 değil de 1-1 olsa veya evsahibi takım yenilse işin sonu nereye varır? Üstelik seyircinin tepkisine neden olan Turgay Güdü'nün bayrak kaldırıp Johnson'a sarı kart verdirmesi de doğru bir hareket.

Sol tarafta Ali Akdeniz-Abdullah ikilisinde ısrar etmek gerekir. Sağ tarafta da Ali Güneş-Hakan Bayraktar ikilisinde... Serhat yine çok çalıştı. Teke tekte adam geçebiliyor. Toplara da zaman zaman fena vurmuyor. Çabuk ve süratli olmasına rağmen, o kadar fazla ofsayta düşmesi acemiliğinden. Büyük takımda oynayan bir forvet oyuncusu, bu kadar fazla ofsayta düşmemeli. Düşerse, sonra kendi kalitesini de düşürür.

Revivo bu takıma lazım
Rüştü'ye üç önemli top geldi, ikisinde büyük hata yaptı, birini kurtardı. İki yaptığı hata da yan toptu. Biri gol oldu, diğerini çizgiden Hakan Bayraktar çıkardı. Andersson ağır olmasına rağmen Türkiye'de boyunun avantajını iyi kullanıyor. Şu bir gerçek ki, sarı-lacivertli takıma Rapajç değil ama Revivo kesin lazım. Fenerbahçe eski maçlarına oranla dün gece biraz daha iyi mücadele etti.

Bursasporlu oyuncular takım olarak mücadele etmeyi değil de kendilerini göstermeye kalktılar. Galatasaray maçındaki Bursaspor ile dün geceki Bursaspor arasında dağlar kadar fark vardı.

Murat Sözkesen'in takımdan ayrılması hücum güçlerini zayıflatmış. Okan fazlaca tek başına kaldı. Ender, eski Ender değildi. Biraz Moshoeu çalıştı, o kadar. Yeşil-beyazlılar defansta inanılmaz hatalar yaptı. Böyle bir takım, ligde nasıl 5. sıraya oturdu, hayret etmemek mümkün değil.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır