kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Zihinsel yönden çok uyanık olabileceğiniz bu gün aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Sağlık konuları ön planda olabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ayın burcunuzu rahat etkileyeceği bu gün yoğun ve ciddi duygular altında olabileceğiniz gözleniyor . Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konular ilginizi çekebilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aile içi ortak konularınızda çıkabilecek ihtilaflardan rahatsız olabilirsiniz. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.. Özel yaşantınız olumsuz etkilenmez.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün yakın çevre ilişkileri ,kısa yolculuklar ve artan bir iletişim göze çarpıyor. Başaktaki Ayın burcunuzdaki Jüpiterle olumlu etkileşimi bir çok konuda rahatlama getiriyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Gün boyunca yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Yapıcı ve üretici yönünüz paylaşmanızı kolaylaştıracak.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuzda bulunan Ay size aşırı duyarlılık, evle ilgili konularda kişisel girişimler getirebilir. Kendinizi her bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün iş yaşamınızdaki gelişmeler yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinizde huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve sorunlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yakın çevreniz ve arkadaş ortamınız siz yepyeni kararlara sürükleyebilir. Ayın olumlu etkileşimi ile liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün Başak burcunda bulunan Ay ın konumu iş yaşamınızda yoğun faaliyetlere işaret ediyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Son derece canlı yaratıcı ve değişime açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma yapma isteğine neden olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Parasal konularda ve yatırımlarınızda daha özenli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Karşıt burcunuz Başakta bulunan Ay , ikili ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu vurguluyor. Eş veya ortağınızla birbirinize karşı daha ılımlı ve yakın davranabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır