kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Panzer gelsin

Milli Takım Teknik Direktörü, "Bizim için en iyi seribaşı Almanya olur. Arjantin, Fransa ve evsahipleri de çıkmazsa seviniriz" diye konuştu. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası Finalleri kura çekimi için bulunduğu Güney Kore'de, "Almanya'nın seribaşı olduğu bir grubu tercih ederiz" dedi.
Güneş, İtalya, Fransa ve İspanya Ligleri'nin erken biteceğini belirterek, "Uzun bir hazırlık dönemi geçirecekler. A Grubu'nu istemiyoruz. Çünkü bu grup 31 Mayıs'ta başlıyor ve Fransa, ilk maçı yapacağı için onun grubu demek" şeklinde konuştu.

Arjantin bedavaya geliyor
Almanya'nın seribaşı olduğu bir grubu tercih ettiklerini ifade eden Güneş, "Güney Amerikalı takımlar arasında Arjantin olmasa iyi olur. Doğmayan çocuğa don biçmeyelim. Şimdiden çeyrek final, yarı final diyemeyiz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" ifadesini kullandı.

Çin, Slovenya ve Hollanda'nın kendileriyle maç yapmak istediğini söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, "Mayıs ayında Türkiye'ye uzak olmayan bir ülkede turnuvaya katılacağız. Şubat'ta Arjantin'le maç yapacağız. Arjantin, Avrupa'ya gelmek için 500 bin dolar istiyordu. Biz bunu bedavaya bitirdik" diye konuştu.

Rakiplerimiz belli oluyor
Dünya Kupası'nın kuraları bugün 12.00'de Güney Kore'nin Pusan kentinde çekiliyor. Türkiye, 2. torbada bulunacak. Kurada seribaşları 8 gruba yerleştirildikten sonra, 11 Avrupa ülkesinin yer aldığı ikinci torbaya geçilecek.

Şampiyonlara şok
Öte yandan FIFA dün Dünya Kupası geleneklerini tamamen değiştiren bir karar aldı. Buna göre bu kupanın sahibinden başlamak üzere dünya şampiyonları, 4 yıl sonraki kupaya direk olarak katılamayacak ve eleme oynayacak.

Galip ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır