kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün iletişimdeki yoğunluk sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkileriniz ön planda olabilir ve onlardan destek görebilirsiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün maddi konumunuzu etkileyecek bir iş konusunda sorumluluk almanız gerekebilir. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzdaki Ayın Uranüsle olumlu etkileşimi, girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi zaman zaman baskı altında hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yeniliklere ayak uyduramamak yüzünden rahatsız olabilir kendinizi kısıtlayacak koşullar yaratabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Yaşantınızın oldukça canlı olacağı bugün arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Ayın karşıt burcunuzdaki Uranüsle rahat etkileşimi otoritelerden alabileceğiniz desteği de belirtiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İşyerinizde diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz. Kendinizi toplum önünde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinizi oldukça yaratıcı ve girişimci hissedebileceğiniz bu gün yeni konulardan ve toplumsal faaliyetlerden büyük zevk alabilirsiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündeminizde yer alıyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün duygusal paylaşımlarınız konusunda oldukça hassas olabilir sevdiğiniz insanlar tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Aşk konusunda acele kararlar alma isteği var.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün karşıt burcunuz İkizlerde bulunan Ayın ve Uranüsle olumlu etkileşimi işbirliği ve ortaklık konularını ön plana çıkartıyor. İş yaşantınızdaki sorunları ortağınızla çözümleyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebilirsiniz. Aşırı enerji yüklü olmanız yüzünden kendinizi başkaları için fazlasıyla yorabilir ve strese sokabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşk konusunda gerçekleştirmek istediğiniz girişimleri uygulamak için uygun bir gün. Ayın Uranüsle olumlu etkileşimi sayesinde çekiciliğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün ailenizle ilgili sorumluluklarınızn artabileceği ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabileceğiniz görülüyor. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır