kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kaynar: Susun beyler!

Daum'un zamansız çıkışı, Beşiktaş'ı karıştırdı. Camianın ağır topu Erol Kaynar, "Yönetim gerekeni yapmalı. Ama takımın menfaati için F.Bahçe maçına dek kimse konuşmasın" dedi
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum'un önceki gün yaptığı açıklamalar siyah-beyazlı camiayı karıştırdı. "F.Bahçe maçından sonra geleceğimle ilgili kararlar vereceğim. Aslında çok daha önce gitmeliydim" diyen ve yönetimi de eleştiren Alman hocaya en sert tepki, Serdar Bilgili'nin yönetiminde basın sözcülüğü yapan, ancak geçen sezon sonunda istifa eden Erol Kaynar'dan geldi.

"F.Bahçe maçı öncesi, bu açıklamaları yapmak takıma ihanettir" diyen Kaynar, Beşiktaş camiasını sükunete davet ederek, "Beşiktaş'la ve yönetim kuruluyla kimse alay edemez. Daum bu sözleri 1.5 ay önce de söyledi. Çoktan yol verilmeliydi. Yönetim gerekeni yapmalıdır. Ancak çok kritik bir dönemdeyiz. F.Bahçe maçına kadar herkes susmalı. Sonra da Daum'a haddinin bildirilmesi gerek" şeklinde konuştu.

Eski yöneticilerden Fahrettin Curoğlu da, "Böyle bir maç öncesi bu tür açıklamalar yapmanın hiçbir gerekçesi olamaz. Ancak takımdan kovulmak isteyen bir insan bunu yapabılır. Eğer gitmek istiyorsa niye tutuluyor?" yorumunu yaptı.

Altınsay da eleştirdi
Yönetici İbrahim Altınsay da dün yaptığı açıklamada Daum'u eleştirdi. Altınsay, "Hocamızlafgörüştük.f Kongre öncesinde durumunu gözden geçirmesi gerektiğini söylüyor.fAncakfbufkonuşmaların yeri Fulya ve Akaretler'dir, medya değil. Buftürfkonuşmaların derbiden önce yapılmasıfhem kulübe zarar verir, hem de gereksiz spekülasyonlara yol açar. Buftürfsorunlarıfherfkulüpfkendifiçindefçözebilir" diye konuştu.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır