kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Lucescu'dan alarm

"Takımı düşünen yoktu, herkes kafasına göre oynadı. Topu alan gol atmak için ileri gitti. Barcelona maçı için bazı endişelerim var."

Oyundan memnun değil
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, 4-1'lik galibiyete rağmen futbolcularını eleştirdi: "Herkes kafasına göre oynadı, takımı düşünen yoktu. Çok kızdım. Rakip 9 kişi kalınca topu alan gol atmak için ileri gitti. İki pas yapamadık. Sonuçta böyle bir futbol ortaya çıktı. Belki 4-1 kazandık ama oyundan memnun değilim. Haftada iki maç, ağır zeminler ve hava şartları futbolcuların sinirlerini bozdu. Barcelona maçı için ise bazı endişelerim var. İdmanlarda eksikleri gidermeye çalışacağız. Capone'yi sakatlanmaması için oyundan çıkarttım" diye konuştu

Tribünde casus vardı
G.Saray'ın çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Barcelona, sarı-kırmızılıları takibe aldı. İspanyol takımının menajeri Antonio Cruz "Bu maçtaki oyun bizim için ölçü değil. G.Saray'ı deplasmanda da izlemek isterdik. Ali Sami Yen'deki oyunlarını çok iyi biliyoruz. Roma karşısında kaybettikleri puanları telafi etmek isteyeceklerdir. Zor maç olacak" dedi. Bu arada G.Saray Kaptanı Bülent Korkmaz, 343. kez sarı-kırmızılı formayı giyerek rekor kırdı. Eski rekor, Cimbom'un efsane kaptanlarından Cüneyt Tanman'a aitti.

Bayram AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır