kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yılların Maksim'i resim galerisi oldu

Fahrettin Aslan'ın torunu Zeynep galericiliğe soyununca nice assoliste ev sahipliği yapan Maksim Gazinosu kapılarını ilk kez bir resim sergisine açtı
İstanbul gece hayatının en önemli mekânlarından biri oldu yıllar boyunca Taksim Maksim Gazinosu. Fahrettin Aslan'ın sahibi olduğu gazino, Türk sanat müziğinin en büyük assolistlerine ev sahipliği yaptı. Ancak bugünlerde bambaşka bir sanat dalına kapılarını açtı Maksim. Fahrettin Aslan, 'sosyete ressamı' İsmail Acar ile birlikte El Turco adlı bir sanat galerisi açan torunu Zeynep Aslan'a destek olmak için Maksim'de ilk kez bir resim sergisi açılmasına izin verdi.

AKUPUNKTUR YAPTIRDI
Serginin mekânı Maksim olunca gelenler de çoğunlukla müzik dünyasının ünlüleri oldu. Sibel Can, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Hamdi Alkan ve Kenan Doğulu'nun da aralarında bulunduğu sanatçılar, sergiyi Fahrettin Aslan'la gezdiler. Aslan'a yöneltilen "Yeni bir proje var mı?" sorusuna yanıt İbrahim Tatlıses'ten geldi: Yakın zamanda Sibel Can'la ortak bir proje yapacağız. Bir süreden beri Asena'nın isteği ile akupunktur tedavisine başlayan İbrahim Tatlıses, sergiye kulağındaki akupunktur bantları ile geldi.

PORTRESİNİ KİM ALDI?
"Akapunkturu herkese tavsiye ederim" diyen Tatlıses'in sakin tavırları dikkat çekti. Daha çok dans eden kadın resimlerinin yer aldığı sergideki 150 eserden biri de İsmail Acar'ın en beğendiği manken Ayşe Hatun Önal'a aitti. Önal, resminin önünde poz verirken çok şaşırdı çünkü resim satılmıştı. Portresini kimin aldığını soran Ayşe Hatun ne yazık ki bu sorusuna bir yanıt alamadı. Maksim'deki sergi 8 Aralık gününe kadar açık olacak.

Taylan KILINÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır