kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Babayı şok eden sonuç

Beyoğlu'nda bulunan kadın bacağının, aylardır kayıp olan ve polis babası tarafından her yerde aranan Yasemin'e ait olduğu anlaşıldı
Mart ayından beri kayıp olan ve polis babası Sabri Durgun tarafından duvar ilanları ile aranan İstanbul Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasemin'in parçalanarak öldürüldüğü kesinleşti. Bu korkunç gerçek, genç kızın kaybolduğu gün Beyoğlu'nun arka sokaklarında bulunan kesik bir kadın bacağına yapılan DNA testi ile ortaya çıktı.

KORKUNÇ SON
Polis memuru Sabri Durgun'un 3 çocuğundan en büyüğü olan Yasemin Durgun, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyordu. Şehremini'de bir yurtta kalan genç kızın önce tıp öğrencisi Yahya Güdelek ile yakınlaşması olmuş, daha sonra son sınıf arkadaşı Alper Uygur ile çıkmaya başlamıştı. Kaybolduğu 21 Mart günü de sevgilisini aramış ve Beyazıt Kütüphanesi'nde ders çalışacağını söylemişti. Ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Genç kızın çantası ile kazağı Dolmabahçe Parkı'nda bulundu. Aynı gün Beyoğlu Yemenici Sokak'ta bulunan falçatayla kesilmiş bir kadın bacağı da şüpheleri üzerine topladı. Ancak şüphelerin kesinleşmesi için yapılması gereken DNA testi polis baba Sabri Durgun'un kan örneği vermeyi reddetmesi yüzünden önceki güne kadar yapılamamıştı.

Durgun, en sonunda Adli Tıp'ta kan örneği verince korkunç gerçek ortaya çıktı. Bacak yüzde 99.9 Yasemin'e aitti. Durgun Ailesi, "falçatayla ve profesyonelce kesildiği" belirtilen bacağı teslim alarak Balıkesir'de toprağa verdi. Polis, genç kızı öldürüp parçalara ayıran katili bulmaya çalışıyor.

İhsan DEMİR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır