kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Vural'a operasyon
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, İzmir'de ameliyat oldu. Diyarbakırspor'un antrenmanında sakatlanan deneyimli teknik adam, Operatör Dr. Bülent Zeren tarafından ameliyat edildi. Sağ ayak tendonunun koptuğu belirlenen ve operasyonla sağ dizinden bu bölgeye parça monte edilen Yılmaz Vural'ın, 5 gün süreyle hastanede kalacağı belirtildi.

Löw Tirol'de
Avusturya'nın geçen yılki lig şampiyonu Tirol, Fenerbahçe ve Adanaspor'un eski teknik direktörlerinden Alman teknik adam Joachim Löw ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 41 yaşındaki teknik adam, Avusturya Ligi'nin son yıllardaki başarılı ekibi Tirol'un geçen sezonki çalıştırıcısı Kurt Jara'nın önceki hafta Almanya'nın Hamburg takımıyla anlaşması nedeniyle sonucu, takımın başına geldi.

Albertini'den övgü
Milan'ın orta saha oyuncularından Demetrio Albertini, "Fatih Terim motive etmeyi gerçekten başaran biri" derken, "Şampiyonluk için konuşmak gerekirse, büyük bir orkestranın büyük provaları aşamasındayız. Yeterince devam eden bir Milan var. Hesap en sonunda görülecek. Biz inanıyoruz" şeklinde konuştu.

2.Lig'de 2 maç
İkinci Lig B Kategorisi'ne bugün 2 maçla devam ediliyor. 3.Grup'ta 15.00'te Konya Mobellaspor-İnegölspor, 15.30'da ise Güngören Belediyespor-Adana Demirspor karşılaşmaları oynanacak.

Terör Paris'i vurdu
Paris Yarı Maratonu, polisin, güvenlik önlemlerini yeterli bulmaması üzerine ertelendi. Organizatörlerden Aknin, L'Equipe'e yaptığı açıklamada, bu yıl Pazar günü 23'üncüsü düzenlenecek maratona katılacak yaklaşık 11 bin kişinin, yarışmayı kabul ettiğini ancak, emniyet yetkililerinin güvenlik önlemlerinin yeterliliğinden emin olamadıkları için erteleme kararı alındığını bildirdi.

Recoba dönüyor
İtalya'da sahte AB pasaportuyla forma giydiği iddiasıyla 1 yıl oynamama cezası alan Inter'li Recoba'nın cezası 2 aya indirildi. Uruguaylı futbolcunun 31 Ekim'de Inter'in Lecce ile oynayacağı lig maçında forma giyeceği bildirildi.

Malatya atakta
Malatya İstanbulspor'dan Mithat ve Kombassan Konyaspor'dan Serkan ile anlaştı. Teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği üzerine, İstanbulsporlu Mithat'ı sezon sonuna dek kiralarken, Konyasporlu Serkan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Müthiş başarı
Atina'da gerçekleştirilen Ümit-Genç Karate Dünya Şampiyonası'nda Türk Genç Erkek Komite Mili takımı Dünya şampiyonu oldu. Şampiyonada, Zeki Demir, Murat Kul, Yavuz Karamollaoğlu, Ersin Eraslan, Tolga Metin, Abdurrahman Öztürk ve Sinan Turan'dan oluşan milli takım büyük başarıya imza attı.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır