kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kendinizi çalışarak mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız kendiniz için değil etrafınız için de bir şeyler yapmak sizin için oldukça önemli olabilir. Fiziksel bakımdan da kendinize özen göstermek isteyebileceğiniz bu gün sevdiklerinizin sağlık sorunlarına eğilebileceğiniz görülüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Başaktaki Ayın rahat etkileşimleri toplumsal hayatınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Kendinizi oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bu gün gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün yalnız kalıp yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek ve başınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kitapları okumak ve müzikleri dinlemek size büyük keyif verebilir ve yatatıcılığınızı güçlendirebilir. Girişimci olmaktan çok planlama aşamasında kalmayı tercih edebileceğiniz bir gün.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bu gün yazışmalarınız ve telefon tarfiğiniz çok hızlı olabilir.Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor.Etrafınızla ilişkilerinizde girişimci bir tavır sergileyebileceğiniz bu gün yeni arkadaşlıklara açık olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Maddi konularda sevindirici haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Hiç ummadığınız çalışmalardan ve unutmuş olduğunuz konulardan parasal kazanç sağlamak çok hoşunuza gidebilir. Meslek yaşantınızda üstlerinizn desteğini alabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuzdaki Ayın konumu kendinize olan güveninizin yüksek olacağını ve fiziksel bakımdan iyi hissedebileceğinizi belirtiyor. Bedeninize özen göstermek için fırsatlar bulabileceğiniz bu gün bakımınız için masraf yapabilirsiniz. İlişkilerinizden yarar görebileceğiniz bir gündesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça güçlü hissedebileceğiniz bu gün size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizn doğrultusunda alacağınız kararlar sizi yanıltmayacaktır. Olayları yönlendiremek için gerekli motivasyona ve güce sahip olduğunuzu farkedebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Çok hareketli ve inatçı olabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında etrafınızı motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Titiz ve düzenli çalışma anlayışınız organize olmanızı kolaylaştıracağından, arkadaşlarınız tarafından da destek görebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında bulunacağınız bir gündesiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Beden sağlığınıza özen göstermek isteyebileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi yeni çevrelere girme konusunda cesaretli hissedebileceğiniz girişimci bir gününüzdesiniz..Duygularınızı pozitif bir şekilde yansıtabilmeniz ve hoşsohbet yapınız çevreniz üzerinizde olumlu bir etki bırakabilir. Romantik ilişkilerinizde insiyatif sahibisiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Zorlu ve gizemli gibi görünen konulara ilgi duyup başarıyla çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bu gün sevdiklerinizn sorunlarını kolaylıkla algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekmeniz mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Enerjinizi duygusal ve ikili ilişkilerinize yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Evliliğinizde ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. İşbirliği ve ortak çalışmalarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır