kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kim tutar seni Cimbom


Vedat'ın 17. saniyedeki 'ekspres' golü farkın habercisi oldu. 4. dakikada Serkan ikiledi ve maç sanki o anda bitti
Salı günü Nantes'ı ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, attığından fazlasını kaçırdı. Ve Şampiyonlar Ligi için moral depoladı!

Lige verilen aranın G.Saray'da tahribat yaratıp yaratmadığı merak konusuydu. Ama 3 gün arayla oynama alışkanlığı, G.Saray'ın en büyük silahıydı. Nantes öncesi Lucescu'nun "Zor rakip" diye korktuğu Göztepe, savaşçı kimliğe sahipti. Romen Hoca'nın elinde her kalıba sokabildiği zengin bir kadro vardı. Bu güvenle Mondragon, Hasan, Sergen, Berkant kulübedeydi.

G.Saray'ın maça başlamasının ardından kendi ceza alanında topu ayağına alan Vedat, kendilerini hâlâ İzmir Kordon'da sevgilileriyle dolaşırken hayâl eden Göztepeli oyuncuların arasından Ferrari gibi geçti. 60 metre boyunca önüne bir trafik lambası bile çıkmadı. O da 17. saniyede ceza alanı dışından 'Hagi'vari' vurdu: 1-0.

Albayrak bakamadı
Taraftar golün keyfini bitirmeden 4. dakikada 2. golü kucakladı. Şoka giren Göztepe savunması şeker gibi dağılmıştı. Arif soldan fırtına gibi indi. Topu Serkan'ın önüne yuvarladığında suskun golcü, kaleci Majdan'ın sağını gözüne kestirmişti bile: 2-0.

Erken goller G.Saray'ı ateşleyeceğine, rehavete soktu. 19'da Ersen, soldan ceza alanına girdi. Vuruşunu Kerem çeldi. Dönen topa koşan Kabat, Vedat'ın darbesiyle yere indi. Kabat, penaltıyı Kerem'in tersine yollarken, G.Saray'ın tribündeki 19. futbolcusu Abdürrahim Albayrak, gözlerini kapadığı için bu golü göremedi: 2-1.

25'te Serkan'ın plasesinde çizgide biten Cem, Göztepe'nin umutlarını sıcak tutuyordu. 42'de Ergün'ün çıkardığı topa Arif fişek gibi vurdu. Majdan'dan dönen topa Serkan geç hamle yaptı ve ilk devre sona erdi.

İkinci yarının başlarında Göztepe skoru tehdit ediyordu. Tehlikeyi sezen Lucescu, önce Sergen, sonra da Hasan silahını sahaya sürdü. Bu değişim G.Saray'a hareket getirdi. G.Saray taraftarı 55'te Cumhur'un Kerem tarafından kornere çelinen kafası ve 64'te Kabat'ın kale önünde kafayı vuramadığı pozisyonlarda hop oturup hop kalktı, Göztepe şansını tepti.

Sergen'in dansı
Serkan ve Capone'nin cömertçe harcadığı gollerin ardından 68. dakika geldi. Sergen, Arif'e, "Buyur kardeş" dercesine lokum gibi bir pas sundu. Gecenin yıldızı Arif de ligde 6'ncı golünü alt köşeye bıraktı: 3-1.

Hasan ve Sergen'in komutasındaki G.Saray, Nantes maçının havasına girmişti. 76'da Sergen, salsa, samba, tango, vals gibi danslardan örnekler verip, topu Arif'e dürttü. Onun ortasında Serkan, kafayı uzattı: 4-1.

Ritmini bulunca durdurulması zor görünen G.Saray orkestrası, Avrupa için bestelediği parçalardan birini çalmak için artık salı gününü bekliyor. Şimdi Nantes gelecek, boyunun ölçünü alıp Fransa'ya dönecek.

Levent TÜZEMEN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır