kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Bravo Lucescu

Ligin yenisi Göztepe, çok koşan, enerjik, savaşan bir takım. Tecrübeleri ve teknik kapasiteleri yeterli değil ama güçleriyle rakibi zorluyorlar. G.Saray'ı da zaman zaman güç durumlara soktular. Ancak teknik direktör Rıza Çalımbay bir hata yaptı: Karşısındaki rakip G.Saray'dı...

Göztepe, maça ısınamadan 4 dakika içinde 2-0 geriye düştü. Ama bu önemli değildi. Takım halinde defans yapıp, takım halinde hücuma çıkıp, ellerinden geleni yaptılar. G.Saray, gollerden sonra durakladı. Sarı-kırmızılılar, herhalde skoru yeterli görüp, 'Biraz gevşeyelim' diye düşündüler. Ama Göztepe'nin golüyle de kendilerine geldiler.

Cimbom yediği golden sonra, özellikle de ikinci yarıda işi ciddiye alıp, Göztepe'nin zorlamasına rağmen farklı skoru yakaladı. Bunda da sonradan oyuna giren Hasan ve Sergen'in hücuma kattıkları zenginlik en önemli etkendi. Gol pozisyonları bu iki oyuncunun girişinden sonra birden fazlalaştı. Sergen'den bahsetmeye gerek yok. Muhteşem bir sol ayağı var. Geçmiş senelerine gerçekten üzülüyorum. Büyük bir değer.

Böyle devam Vedat

Emre ve Capone birlikte çok iyi işler başarıyorlar. Özellikle Emre'yi kutlamak gerek. 'Yeri doldurulamaz' denilen Popescu'yu hiç aratmadı. Kaybolmuş bir başka değer olan Vedat da yavaş yavaş sahneye çıkıyor. Göztepe karşısında attığı nefis golün dışında G.Saray'ın ihtiyaç duyduğu bir oyuncu. Evlat! Kabadayılığı bırak. Sen yetenekli bir futbolcusun. Demek ki, istediğin zaman iyi oynayabiliyormuşsun. Böyle devam et.

Lucescu, oyunu rakip sahaya yığıp, pres yaptığın zaman ne kadar çok pozisyon yakalandığını gördün mü? G.Saray Türkiye'de hep böyle oynamalı. Ama Romen teknik direktörü kutlamak da gerek. Takımın 11 kişi değil, 22 kişi olduğunu düşünerek rekabeti yaratması nedeniyle yürekli ve savaşan bir takım yarattı. Bravo Lucescu...

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır