kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kovuldu


Serdar Ortaç, kumar tutkusu yüzünden işinden kovuldu. Mehmet Dalmaz, Ortaç'ın neonlarını söktürdü ve eşyalarını toplatıp kapının önüne koydu
Kumar tutkusu Serdar Ortaç'ı bitirdi. Ortaç'ın sahne aldığı Dalmaz Center'ın kışlık sezonunu açmak için kendisini bekleyen mekanın sahibi Mehmet Dalmaz, "Bu adam beni 50 bin dolar zarara soktu. Onun kumar keyfinin bitmesini bekleyem" diyerek sanatçıyı işten kovdu. Serdar Ortaç'ın isminin yazdığı neonları indirten, odasındaki eşyaları toplattıran Mehmet Dalmaz, Serdar Ortaç'ın Mehmet Ali Erbil ile menajeri Stelyo Pippis'in aklını çelmeleri yüzünden battığını iddia etti.

"O ADAM OLMAZ"
Ortaç'ın kumar için Kıbrıs'a gittiğini söyleyen Mehmet Dalmaz, Erbil ve menajeri Steylo hakkında da oldukça ağır iddialarda bulundu. "Serdar'ı beş haftadır bekliyorum. Burada çalışan 40 kişi ve orkestrasındaki 15 kişi bu işten para kazanıyor. İş yapmadığım halde 40 kişinin parasını takır takır ödedim. Serdar beni sürekli oyaladı. 5 haftada 50 bin dolar para kaybetmenin yanı sıra dükkanımı açamayarak prestij de kaybettim. Serdar, Mehmet Ali Erbil ile Steylo'nun aklına uyup kumar oynamaya devam etsin. Sanki 'Ben Adam Olmam' şarkısını kendisi için yazmış" diyen Mehmet Dalmaz, Stelyo Pippis'in Ortaç'ın kumar oynadığı gazinoya ortak olduğunu, Serdar kaybettikçe Stelyo'nun kazandığını da sözlerine ekledi. "Onu oğlum gibi seviyordum" diyen Dalmaz sözlerini şöyle sürdürdü: 1996 yılında benim mekanımdan kazandığı paralarla Yeniköy'de 4 katlı bir villa satın almıştı. Onu da kumarda kaybetti. Onu ben meşhur ettiğim için bunca yıl bu olanlara katlandım. Şimdi gidip nerede çalışacak?.. Artık Kıbrıs'ta ya da Romanya'da bir iş bulur. Ya da Erbil ile Steylo ona bakarlar..." Dalmaz, kiracısı konumundaki Erbil'e de 6 bin dolarlık kirasını ödemediği için haciz gönderdiğini belirterek "Bu üçlü bana bulaşmasın, başka bir şey istemiyorum" diyerek öfke kustu.

Mehmet ÇALIŞKAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır