kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Otoyol hırsızlarını Ladin'ci sandılar!


Adana'da Amerikan Üssü'nün bulunduğu İncirlik kasabasındaki işyerlerine güvenlik güçleri tarafından asılan bir afiş ortalığı karıştırdı.
3 kişinin resminin bulunduğu afişi gördükten sonra, "Bunlar Usame Bin Laden'in adamları" şeklinde yorum yapanlar, ortalığın bir anda karışmasına neden oldu ancak durum kısa sürede anlaşıldı. Resimdeki kişiler terörist değil, bir süre önce TEM Otoyolu'nda soygun yapan üç kişiden başkası değildi. İncirlik Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdülkerim Estetik, Jandarma tarafından bazı işyerlerine asılan afişin, kasabaya gelen basın mensuplarınca yanlış anlaşıldığını ifade ederek, "İşyerlerindeki afişi görüntüleyen bazı kanalların verdiği haber üzerine kasabada bir panik havası yaşandı." dedi.

DURUM GEÇ ANLAŞILDI
Usame Bin Laden'in adamlarının Adana'da olduğu yolundaki yorumların gerçekdışı olduğu kısa sürede anlaşıldı. Durumu farkeden yetkililer hemen bir açıklama yaptılar ve resimleri asılan kişilerin, bir süre önce TEM'de soygun yapan Cono aşeritine mensup kişiler olduğu ve görüldükleri anda jandarmaya ve polise bilgi verilmesinin istendiğini söylediler. Durum, ABD'li yetkililere iletilince ortam sakinleşti ve afiş yok edildi.

Temel EREN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır