kapat
13.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kozanoğlu ve Zümre'ye kokain sorgusu


Ağa Cantürk'le kokain aleminde yakalanan dansöz Zümre'nin ardından sosyetik güzel Yasemin Kozanoğlu da gözaltında
İstanbul Narkotik Şube tarafından gerçekleştirilen operasyonda aralarında Zümre takma adıyla sahneye çıkan dansöz Ayşe Sarıkavak ile Ağa Cantürk'ün de bulunduğu 4 kişi kokain kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Aynı operasyonda gözaltına alınan sosyetinin tanınmış ismi Yasemin Kozanoğlu da sorguda.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, yakaladıkları bir sokak satıcısının ifadeleri doğrultusunda, kokain kullanan ünlülere yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında, önceki gece Beykoz'daki bir villaya baskın düzenlendi. Evde kokain içen 2'si kadın 4 kişi polis tarafından yakalandı. Bu kişilerden ikisinin "Zümre" takma adıyla sahneye çıkan ünlü dansöz Ayşe Sarıkavak ve öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Behçet Cantürk'ün yeğeni Ağa Cantürk olduğu anlaşıldı. Evde bulunan tabak içindeki 2 gram kokaine de el konuldu.

SAÇ TELİ TESTİ YAPILACAK
Narkotik Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ayşe Sarıkavak, Ağa Cantürk, Moldovalı Natalia Atmajar (23) ve Tunç Kökkaya (37) kokaini kimden ve nasıl aldıkları yönünde sorgulanmaya başlandı. Narkotik ekipleri, soruşturma çerçevesinde sosyetenin tanınmış isimlerinden Yasemin Kozanoğlu'nun da uyuşturucu kullandığını belirledi. Harekete geçen ekipler, akşam saatlerinde Liman Lokantası'nda olduğu tespit edilen Kozanoğlu'nu buradan gözaltına aldı. Zanlılara uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarının kesin olarak belirlenmesi için kan, idrar ve saç teli testlerinin yapılacağı ifade edildi. Dansöz Zümre, Ağa Cantürk, Tunç Kökkaya ve Natalia Atmajar için ek gözetim süresi alınacağı belirtildi.

ZÜMRE'YE İSİM SORULUYOR
Bu arada, Dönsöz Zümre'ye, sanat ve sosyete dünyasından uyuşturucu kullanan başka kişilerin de olup olmadığı, varsa bu kişilerin uyuşturucuyu nasıl buldukları yönünde sorular sorulduğu kaydedildi. Narkotik Şube ekiplerinin operasyon kapsamında başka bazı ünlüleri de gözaltına alabileceği belirtildi.

Veli SARIBOĞA

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır