kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Oktay&Ali korkuttu
F.Bahçe, Leverkusen hazırlıklarını 11 kişilik idmanla sürdürdü. Çift kalede Ali Akdeniz ve Oktay hafif birer sakatlık geçirdi. İki oyuncunun da önemli sorunları olmadığı açıklandı. İdmana millilerin dışında beli ağrıyan Andersson katılmadı.

G.Saray çıkışta
Dünyada futbolun en iyi takımları sıralamasında çıkışını sürdüren G.Saray, 2 basamak birden yükselerek 8'incilikten 6'ncılığa çıktı. Uluslararası Futbol Tarih ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan ağustos ayı sıralamasında 8. sırada yer alan Cimbom, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla, eylül ayı değerlendirmesinde 262 puanla 2 basamak birden yükselerek 6'ncılığa yerleşti. Eylül ayı sıralamasındaki en büyük düşüşlerden birini 40 sıra birden gerileyen Beşiktaş yaşadı. Kartal 98.5 puanla 134'ncülüğe geriledi. 72. sırada olan F.Bahçe ise 68'inciliğe çıktı.

Ümitler'de İsmail Güldüren sevinci
Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda cuma günü deplasmanda Moldova ile karşılaşak Ümit Milli Futbol Takımı, çalışmalarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Şenlikköy Stadı'nda, teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu, kondisyon ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Öte yandan, hafif sakatlığı nedeniyle önceki günkü çalışmaya katılamayan ve dün MR'ı çekilen İsmail Güldüren'de herhangi bir soruna rastlanmadığı ve Moldova maçında oynayabileceği açıklandı.

Cimbom potada nakit arıyor
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda, yabancı oyuncu transferindefnakit sıkıntısı yaşanıyor. Antrenör KorayfMincinozlu, yabancı oyuncu arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Ancak nakit problemi nedeniyle henüz oyuncu alamadık. Önümüzdeki hafta içinde bu işi bitirmeye çalışacağız" dedi.f

Diyarbakır'ın derdi son dakikalar
D.Bakır Teknik Direktörü YılmazfVural, 3 maçta son saniyelerde yediklerifgoller nedeniyle 5 puan yitirdiklerinifsöyledi. Yılmaz Vural, yaptığı açıklamada, Samsun maçında oyununfhakimiyetinin kendilerinde olduğunu vefbirçok gol pozisyonu kaçırdıklarını ifadefederek, şanssızlıklar nedeniyle Samsun ile berabere kaldıklarını bildirdi.

MÜRSEL ACAY

F.Bahçe'ye ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ali Sami Yen'de oynanan G.Saray maçında çıkan olaylar nedeniyle F.Bahçe Kulübü'ne 750 milyon lira para cezası verdi. Disiplin Kurulu, ayrıca İstanbulspor maçındaki olaylar için Trabzonspor'u da 1 milyar lira ile cezalandırdı.

Günah çıkardılar
Milan'da futbolcular, pazar günü Perugia karşısında alınan 3-1'lik yenilgiyi değerlendirdiler. Serginho, Rui Costa ve Donati, gazetecilere yaptıkları açıklamalarda, "Perugia tokadı bize iyi ders oldu" yorumunda bulundular.

Aybaba tamam gibi
G.Aantepspor'da Tevfik Lav dönemi sona ererken, kırmızı siyahlı takım Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardı. Antalyaspor yenilgisi sonrasında, kulüp başkanı Celal Doğan'ı kararından vazgeçirmesi sonrasında, teknik direktör Tevfik Lav önceki gün istifasını yönetime verdi. Teknik direktörlük için, G.Birliği'nin eski çalıştırıcısı Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına varıldı.

Efes provayı aldı
Cumartesi Ülkerspor ile oynayacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına hazırlanan Efes Pilsen, Oyak Renault'yu 80-75 mağlup etti. Lacivert-beyazlıların Merter'deki tesislerinde yapılan maçta Efes ilk yarıyı da 43-36 önde kapattı. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Litvanya'da sürdüren Beşiktaş, bu ülkenin Lietuvos Rytas takımına 94-58 yenildi.

Eryılmaz'ın notu aşağı indirildi
MHK, son 10 yılda ilk kez yapılan birfuygulamayla, müsabaka gözlemcisininfhakeme verdiği notu düşürdü.fFederasyon'dan yapılan yazılıfaçıklamaya göre, A.Gücü-Beşiktaş maçında gözlemciler tarafından 8fverilen hakem Eryılmaz'ın bu notu,fMHK kararıyla 6'ya indirildi.f

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır