kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Romantik eğilimlerinizin maksimum artacağı bu gün aşk yaşamınızı yönlendirmeniz her zamankinden kolay olacaktır:Ayın etkileşimin olumlu etkilerini yabancı yerlerle ilişkilerinizde artış olarak gözlerken, arzu ettiğiniz seyahatlere çıkma fırsatları bulabilirsiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün sevdiklerinize karşı hislerinizi yoğun olarak gösterebilir ve onlardan da her konuda destek görebilirsiniz.. Yardımseverlik duygularınızın artabileceği gözleniyor. Fakataşırı harcamaya ve lüks eğiliminizi dengelemeye çalışmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün Ayın durumu değişimlere uyumlu yapınızın da desteğiyle amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün yöneticiniz Ayın oluşturacağı rahat açılar işbirliği ve ortak çalışmaların verimi olabileceğini vurguluyor. Meslek yaşantınıza odaklanabileceğiniz bu gün otoritelerden ve ailenizden destek görebilirsiniz.Grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Koç burcunda ilerleyen Ayın rahat açıları bu gün eğlenceli ortamlarda dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor.. Yaratıcılık konularında motivasyonunuz artıyor. Kendinizi yenileme konusunda istek duyabileceğiniz bu devrede sevgi konusunda sizi şaşırtacak gelişmeler olabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekmeniz ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün. Sevdiklerinizden aldığınız destekle bir çok işi birarada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Ayın rahat açıları sayesinde daha huzurlu olabileceksiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün ortaklıklarınız konusnda duyarlı olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız destekle güne devam edebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ayın durumu duygusal ilişkilerinizdeki sorunları aşabileceğinizi belirtiyor . Sevgide beklentilerinizin karşılığını almak bu gün sizi mutlu edecek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda ki kimselerden yardım görebileceğiniz bir gündesiniz Bugün rutin işlerinizi yoluna koymada yetenekli olabilir olumlu koşullarla oluşturabilirsiniz. Ayın rahat açıları uyumlu etkiler gönderse de aşırılıklara olan eğiliminizi dengelemeli ve sağlığınızı fazla çalışarak zorlamamalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ayın olumlu etkileri beğenileceğiniz bir günde olduğunuızu belirtiyor...Jüpiterin etkisiyle istediğiniz dönüşümleri iş konusunda gerçekleştirebilirsiniz ve maddi konulara dikkatiniz yoğunlaşabilir. Aşk ve sosyal yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayacak ve değerlendireceksiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ayın oluşturacağı rahat açıların etkisiyle parasal girişimlerinizde kendinize güvenli olabileceğiniz görülüyor..Ayaklarınız yere sağlam bastığınız için olumlu yönlendirebileceksiniz. Zaman zaman ihtiyaçlarınıza yönelseniz de aileniz ve sevdiklerinizin desteğini alarak rahata kavuşabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz. Gerçekçi yönünüzü dengeleyebileceğiniz bu gün sizin için ön planda olan konuların başında sevdiğinizle duygusal iletişiminizi arrtırabilmek geliyor..


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay size parasal girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken ve yatırımlarınızı destekliyor..Kararsızlığınızı aşabilirseniz bu etkiden yararlanmak oldukça kolay olacaktır .Bugün paylaşımlarınız konusunda kararlar alabilir ve deneyimlerinizden yaralanabilirsiniz..


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır