kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hami gitti iş bitti


Trabzon Başkan Yardımcısı Öksüzoğlu, "İlk haftalar Hami'nin nefesiyle gitti. O sakatlandıktan sonra 1 puan alabildik" dedi

Ortaçağ'da yaşamıyoruz
Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun İstanbul kanadında yer alan başkan yardımcısı Mehmet Öksüzoğlu, hep sıkıntılarla boğuştuklarını söyledi. Öksüzoğlu, İstanbul kanadının verdiği taahhütleri yerine getirmediği şeklindeki suçlamalarla ilgili olarak, "İstanbul kanadındaki yöneticiler para vermiyor diye suçlanıyor. Bu çok yanlış bir suçlama. Ortaçağ'da yaşamıyoruz ki. Dayatmacı zihniyetle hiçbir yere varamayız. Trabzon kanadındakiler ne verdi?" ifadesini kullandı.

Salazar idmana alınmadı
Öksüzoğlu, "Takım ilk 3 maçta Hami'nin nefesiyle gitti. Onun attığı gollerle hayat bulduk. Sakatlandıktan sonra her şey bitti" dedi. Bu arada Trabzon, Kocaeli maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Tekelioğlu, A.Gücü maçında stadı terk eden Salazar'ı çalışmaya almadı. Perulu futbolcu salonda tek başına çalıştı. Tekelioğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Özellikle takas yoluna gideceğiz" diye konuştu.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır