kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hocaya ödül değil bahşiş


Yeni yönetmeliğe göre Aydın Örs 7.5 altınla yetinirken, atletizmde Anatoli Bickov'a 3.5, halterde Osman Nuri Vural'a 2.5 altın verilecek
Bakanlar Kurulu'nun onayından sonra yeni ödül yönetmeliği, antrenörleri hayal kırıklığına uğrattı. Birçok sporcumuzu başarıdan başarıya koşturan hocaların ağzına bir parça bal çalındı.

Yeni yönetmeliğe göre Avrupa ikincisi olarak tarihi bir başarıya imza atan 12 Dev Adam'ın antrenörleri Aydın Örs, Çetin Yılmaz, Tolga Öngören ve Murat Özyer'e Türkiye'yi peşlerinden koşturmanın karşılığı olarak 7.5'ar adet Cumhuriyet altını verilecek. Yeni yönetmelik basketbolcularımıza 300'er Cumhuriyet altını karşılığı Türk parası ödül verilmesini öngörüyor.

Bozdur bozdur harca
Akdeniz Oyunları'nda 100 ve 200 metrelerde altın madalya kazanan Nora Güner'in antrenörü Anatoli Bickov da 3.5 altını ödüle hak kazandı. Bu arada Akdeniz Oyunları'nda birinci olanlar da 60 adet altın karşılığı Türk parası alacaklar. Aynı müsabaka sayıldığı için Nora Güner 100 ve 200'den biri için ödülle yetinecek.

Halter Federasyonu antrenörlerinden Osman Nuri Vural, Genç Erkekler Dünya Şampiyonası'ndaki başarının karşılığında 2.5 Cumhuriyet altını hakederken Akdeniz Oyunları'nda 8 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülüğe imza atan antrenörler Enver Türkileri, Tümer Yazıcı, Raif Özel ve İbrahim Elmalı ise 5'er altın alacaklar.

En çok ödül güreşe
9 Ekim'de Ankara'da yapılması planlanan törende 1 trilyon 800 milyarın üzerinde ödül dağıtılacak. Bu ödülden 155 sporcu, 76 antrenör, 52 kulüp yararlanacak. Ödülde aslan payı ise 38 sporcu ve 34 antrenör ile güreşin oldu. Yeni yönetmeliğe göre komik ödüller alan antrenörler eski yönetmelik uygulansaydı 30 ile 50'şer altın alacaklardı.

TAYFUN BAYINDIR

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır