kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Havada buluştular


Hostesin cızırtılı hoparlörden 'Kaptan Baykal, ikinci pilot Ecevit'in yönetiminde...' anonsu, DSP'li İmamoğlu ve Sertab Erener'e uçakta Ecevit ve Baykal arattı...
THY'nin önceki gece, İstanbul'dan Ankara'ya giden Airbus tipi "Aksu" isimli yolcu uçağında inanılmaz bir tesadüf yaşandı. Uçağın kaptan pilotunun adının Gazi Baykal, yardımcı pilotun da Ecevit Sarıca olması ve üstüne hostesin cızırtılı anonsu, yolculara tatlı bir heyecan yaşattı.

Olay 30 Eylül'de meydana geldi... Saat 21.50'de İstanbul'dan Ankara'ya giden TK 160 sefer sayılı Aksu uçağında, havalandıktan hemen sonra hostes uçuşla ilgili bilgiler vererek bir anons yaptı. Ancak anons, hoparlörün cızırtılı olması ve kesiklik meydana gelmesi nedeniyle tam anlaşılamadı. Hostesin Kaptan Gazi Baykal ve yardımcısı Ecevit Sarıca'nın isimlerini de vermesi sonrası yolcular uçakta Başbakan Ecevit ile CHP lideri Deniz Baykal'ın olduğunu zannettiler.

YERLERİNDEN FIRLADILAR...
Bu sırada uçakta bulunan DSP Kocaeli Milletvekili Turhan İmamoğlu heyecanlanarak, "Sayın genel başkanım da bu uçaktaymış" diyerek ayağa kalktı ve uçağın içinde Başbakan Ecevit'i aramaya başladı. Aralarında sanatçı Sertab Erener'in de bulunduğu yolcular da, İmamoğlu'nun ardından ayağa kalkarak Başbakan Ecevit ile CHP lideri Baykal'ı görmeye çalıştılar.

Ancak İmamoğlu'nun yanına gelen ve uçak yolcularına bilgi veren hostes, anonsun tam olarak anlaşılamadığını belirtti ve "Uçağımızın pilotunun adı Gazi Baykal, yardımcısı da Ecevit Sarıca. Bir karışıklık oldu. Sayın Başbakan Ecevit ve Sayın Deniz Baykal yolcularımız arasında bulunmamaktadır" dedi.

Bu bilgi sonucu DSP Milletvekili Turhan İmamoğlu yerine oturdu. Aynı uçak yolcuları arasında bulunan MHP İstanbul Milletvekili Nazif Okumuş'un yaptığı espri ise bütün yolcuları güldürdü: "Kaptan Baykal, yardımcısı da Ecevit. İnşallah sağ salimen Ankara'ya ulaşırız."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır