kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

En güçlü kadınlar listesinde bir Türk


Amerikan FORBES dergisi tarafından yayınlanan dünyanın en zengin ve güçlü kadın yöneticileri arasında 33'üncü sırada bir Türk yer aldı.
Sıralamaya giren Doğan Holding Genel Koordinatörü İmre Barmanbek, ''Bu, Türkiye'nin diğer Müslüman ülkelerden farkı'' dedi. Barmanbek, bir süre önce kendisinden CV'sinin (özgeçmiş) istendiğini belirterek, böyle bir sıralamada yer almasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

''Asistanım CV'mi göndermesine rağmen, değerlendirmeye alınacağımı hiç tahmin etmemiştim. Türkiye'de kadınların da böyle bir görevde yer almasından ve bu doğrultuda sıralamaya layık görülmekten dolayı çok mutluyum. Türk kadınının da yönetimde söz sahibi olduğunun göstergesi olması açısından çok sevindirici. Başarımın anahtarı, şu anda bulunduğum göreve getirilmiş olmam ve iyi bir ekip çalışması yapmam. Umarım bundan sonra daha fazla Türk kadını bu listede yer alır.''

Forbes, kadın yöneticileri "Amerikalılar" ve "uluslar arası" olarak iki kategoride sınıflandırdı. İki kategoride yer alan kadın yöneticiler içinde en güçlüsünün Hewlett-Packard Yönetim Kurulu Başkanı Carly Fiorina olduğu belirtildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır