kapat
03.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tam son dakika golü


Valladolidliler Real Madrid'le yapacakları maç öncesi spor-toto oynadı.14 maçı bildiler ama takımlarının berabere kalabileceğini hesaba katmayınca tam 6.8 trilyon lirayı kaybettiler

REAL'E KARŞI VALLADOLID
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde geçen hafta oynanan Real Madrid-Valladolid maçında son dakikada atılan beraberlik golü Valladolid Takımı'nın tümüne ve teknik ekibe tam 4.81 milyon euro'ya (yaklaşık 6.8 trilyon lira) mal oldu. Bu ilginç olay şöyle gelişti:

14 MAÇI BİLDİLER
Valladolid futbolcuları ve teknik heyetindeki bazı yetkililer geçen hafta spor-toto oynadılar ve ligin 5'inci haftasındaki 14 maçın sonucunu doğru tahmin ettiler.

KUPONU KALECİ DOLDURDU
Sıra Real Madrid-Valladolid maçına gelince Valladolidliler için toto kuponunu dolduran kaleci Albano Bizarri kendi takımına hiç şans vermedi. Bizarri, Real Madrid'in, takımını yeneceğinden öylesine emindi ki.

NEFESLER TUTULMUŞTU Kİ...
Maçın son dakikalarına doğru artık nefesler tutulmuştu. Hakemin her an çalacağı, karşılaşmayı bitirme düdüğü toto oynayanlar için trilyonlar demekti. Valladolid de bu sırada Real Madrid karşısında 2-1 yenikti.

AKLA GELMEYEN SON
Anacak tam 89'uncu dakikada olan oldu. Meksika Milli Takımı'nda da görev yapan Blanco bu dakikada bir serbest vuruş kullandı ve takımı beraberliği yakaladı. Ama bu son dakika golü bütün hesapları altüst etti. Bu gol yüzünden Bizarri ve takım arkadaşları tam 6.8 trilyon lira kaybetmişti.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır