kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


G.Birliği'ne Yozgat morali
UEFA Kupası'nda Halmstad ile sahasında 1-1 berabere kalan G.Birliği, ligde Yimpaş Yozgatspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın golleri 40. dakikada Flip ve 73. dakikada İdris'ten geldi. Evsahibi takımdan Cihat 81. dakikada kırmızı kartla oyundışı kaldı.

Karadeniz'de kardeş payı
Ç.Rizespor sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında Rizespor, 77'de Okan ile 1-0 öne geçti. Ancak 4 dakika sonra, Antalyaspor G.Saray'dan hafta içinde transfer ettiği Saffet'le beraberlik golünü buldu ve maç 1-1 sona erdi.

Nihat: Hakeme sorup, vurdum
Beşiktaş'ın tartışılan 4. golünü atan Nihat, "Topa vurmadan önce hakem Eryılmaz'a, 'Serbest vuruş mu?' diye sordum. O da, 'Sertan'a darbe var. Serbest vuruş verdim' dedi. Ben de vurdum" diye konuştu. A.Gücü cephesi ise hakem Musa Eryılmaz'a tepki gösterdi. Başkan Cemal Aydın, maçtan sonra soyunma odasına gidip, "Neredesiniz şerefsizler" diye bağırdı

'Başkan için'
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, "A.Gücü'nü kutlarım. "Normal şartlarda 3-1'den sonra rahat oynamamız gerekirdi. Ancak karşımızda mükemmel bir takım vardı. Bu galibiyet, başkan ve yöneticiler için çok önemliydi. 3 puanı onlara armağan ediyoruz. Mükemmel oynayan Ronaldo'yu da tebrik ederim" dedi.

İstanbul'da olmak vardı
İki hafta önce G.Saray'dan Milan'a transfer olan Ümit Davala, eski takımının F.Bahçe'yi yenmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Kendisine ait web sitesinde yazan Ümit, "Son 5 yıldır içinde olduğum heyecan fırtınasının, şimdi tamamen dışında olmak beni üzdü. Maç bittiğinde ise büyük sevinç yaşadım. O anda İstanbul'da olmak, Ali Sami Yen Stadı'nda F.Bahçe galibiyetini arkadaşlarımla birlikte kutlamak isterdim. Karşılaşmanın hemen ardından bütün arkadaşlarımı arayıp kutladım. Tabii önceliği gol atıp büyük onura ulaşan Serkan ile Bülent Akın'a verdim" ifadesini kullandı

Bülent 1.5 ay yok
F.Bahçe maçında kasığından sakatlanan G.Saray kaptanı Bülent Korkmaz'ın bugün ameliyat masasına yatacağı açıklandı. Dün MR'ı çekilen tecrübeli futbolcunun sol kasığında kısmi yırtık olduğunu belirten doktor Burhan Uslu, "Tam olarak bu bölgede yırtık yok. Ancak önlem amacıyla ameliyat yapacağız" dedi. Operasyonun Acıbadem Carousel Hastanesi'nde yapılacağı ve Bülent'in sahalara dönmesinin 1.5 ayı bulabileceği bildirildi

Zafer Dokiç'in
Yugoslav tenisçi Jelena Dokiç, Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen Toyota Princess Cup'ta finalde İspanyol Arantxa Sanchez Vicario'yu yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın finalinde oldukça rahat bir oyun çıkaran 19 yaşındaki Dokiç ilk seti 6-4, ikinci seti de 6-2 kazanarak tecrübeli rakibi Sanchez'e şans tanımadı.

Samsunspor ateş püskürdü
Futbol Federasyonu'nun tatil edilen Beşiktaş maçını Ankara'da oynanması kararına Samsunspor Kulübü büyük tepki gösterdi. Basın Sözcüsü Suat Çalık, "Birkaç kişi istedi diye Samsunspor'a ceza verilemez" derken, kendilerinin suçlu yerine konduğunu belirtti ve, "Böyle bir kararın dünyada benzeri yok. Biz saha avantajımızı kaybetmek istemiyoruz. Gerekirse tapkime gideceğiz" şeklinde konuştu.

Hentbolda bir iyi bir kötü sonuç
Erkekler Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 1. tur rövanş maçında ülkemizi temsil eden Çankaya Belediyesi, Fransa'nın US Creteil Handball takımına 32-25 yenilerekfkupayafvedafetti. Bayanlarda ise Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu rövanşında Anadolu Üniversitesi, Slovenya'nın M Degro Piran takımını 27-21 yenip tur atladı.

Malatyaspor'da Çerçi yine başkan
Malatyaspo Kulübü'nün dün yapılan olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığına Malatya Belediye Başkanı Mehmet Çerçi yeniden seçildi. 86 delegeden 56'sının katıldığı kongrede, başkanlık seçiminde 56 oyun tamamına alan başkan Çerçi, "Kaynak sıkıntımız giderilirse kesinlikle ligden düşmeyiz" dedi. Çerçi, teknik direktör Erdoğan Arıca'nın istifasını da, "Hocamız şık olmayan bir kararla ayrılmıştır" diyerek yorumladı.

Jardel'den hat-trick
G.Saray'ın eski golcüsü Jardel, Sporting Lizbon'un Farense'yi 3-1 yendiği mücadelede hat-trick yaptı. Brezilyalı futbolcu penaltıdan takımını beşinci dakikada 1-0 öne geçirirken, Costa 31'de skoru 1-1'e getirdi. Jardel, uzatma dakikalarında bulduğu iki golle takımının 3-1 kazanmasını sağladı. G.Saray'dan Boavista'ya giden bir başka Brezilyalı Marcio ise, takımının Gil Vicente deplasmanında 3-0 kazandığı mücadelede üç gol kaydetti.

Özberk: Bayram ve Yasin'e talibiz
Kötü sonuçların ardından Malatya'yı farklı deviren Denizlispor rahat bir nefes aldı. Teknik direktör Sakıp Özberk, başarılı sonuçların devam edeceğini söylerken, sezon içinde transfer girişimi yapılmasını eleştirdi. Özberk, Beşiktaş'ın Ali Tandoğan'a talip olmasıyla ilgili "Bu görüşmeler kulüpler arasında gizli yapılmalı. Onlar yaptığına göre ben de açıklayayım. Biz de Bayram ve Yasin'e talip olduk" dedi.

Toto 103 milyar verdi
Spor Toto'da, 1-2-İPTAL-2-1-1-0-1-2-0-0-1-2-0-1 şeklinde biten 7. haftada 14 bilen 1 kişi 103 milyar 867 milyon 195 bin, 13 bilen 50 kişi 350 milyon 440 bin, 12 bilen 641 kişi 34 milyon 160 biner lira ikramiye kazandılar. Süper Gol, 2-4-8-14-15-16-20-22 şeklinde sonuçlandı. 8 bilen çıkmadı, 5 milyar 771 milyon 650 bin lira devretti, 7 bilen 146 kişi 19 milyon 840 bin, 6 bilen 3.227 kişi 1.785 bin lira ikramiye kazandı. Skor Toto: 2-0, 3-4, İPTAL. 2 bilen 301 kişi 97 milyon 715 bin lira kazandı

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır