kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Oğlaktaki Ayın olumlu açısının etkileri ikili ilişkilerinizde iletişimin oldukça rahat olduğuna dikkat çekiyor. Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gündesiniz...Para konularında temkinli davranmalısınız.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oğlak burcundaki Ay aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor.Bu gün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün Oğlaktaki ay paylaşım isteğinizi arttırabilir..Kendinizle ilgili konularda pek fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz görülüyor. Alım-satım,vergi miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Karşıt burcunuzdaki Ayın durumu bu gün ilişkilerinizde yaşayabileceğiniz bir sorunu çözmek için fırsat bulabileceğinizi belirtiyor İşinizde ve ailevi konularda çıkabilecek tartışmalarda aracı olabilirsiniz. Ay Jüpiter olumlu etkileşimi sayesinde tartışmaları önlemek elinizde.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün gerçekleşecek olan Ay Venüs rahat etkileşimi maddi konularda olumlu gelişmeler gözleyebileceğiniz bir zamana işaret ediyor..Ayrıntılara önem vermeniz günlük işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı oluyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konular size zevk verecektir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ayın burcunuzdaki Güneşle olumlu etkileşimi sayesinde aşk konusunda sürprizlerle karşılaşmak çoşkunuzu arttırabilir. Sevgide yenilikler yapma isteği duyabileceğiniz bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeme gelebilir ve riskten karlı çıkabilirsiniz..


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Enerjinizi evinizle ilgili konulara yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Ailenizle eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızdan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün Oğlaktaki Ayın Jüpiterle rahat etkileşimi arkadaş çevrelerinde yaşayabileceğiniz aşkların varlığına işaret ediyor. İş konusnda ise zaman zaman tereddüte düşebileceğiniz gözleniyor. Fakat yine de orijinal fikirlerinizle eşinizi ve iş ortaklarınızı etkileyebilirsiniz...


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir,ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Burcunuzdaki Ayın Jüpiterle olumlu ilişkisi otoritelerle ve sizden yaşlı kimselerle ilişkilerinizin gelişeceğini vurguluyor. Değişik mekanlarda sevdiklerinizle toplanmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz..Fakat rahat davranarak rutin işlerinizi ihmal etmeniz mümkün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi kalabalık ortamlarda rahatsız hissedebileceğiniz bir gün..Oğlaktaki ayın durumu duygularınızı ifade etmekte güçlük çekebileceğinizi öngörüyor..Meslek yaşantınızda atılımcı davranmak yerine ,otoritelerle ilişkilerinizi ılımlı tutmaya çalışmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün arkadaşlarınızla bir araya gelerek güzel saatler geçirebilir,birlikte yapabileceğiniz işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Aşk konusunda oldukça hoş ama flört yönü ağır basan ilişkiler yaşamanız mümkün. İlişkilerinizin gizli kalmasını tercih edebilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır