kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Buldozer


Kırmızı-siyahlılar, sonuca Inzaghi ve Laursen'in kafa golleriyle gitti. Terim&Zaccheroni mücadelesinde ise gülen yine İmparator oldu
İtalya Ligi'nde Fatih Terim fırtınası esiyor. Milan, Lazio'yu 2-0 yenerken, liderliği sadece bir gol averajıyla kaçırdı. Milan'ın eski teknik direktörü Zaccheroni'nin çalıştırdığı Lazio'nun 17. dakikada bir şutu direkten döndü. Rakibin üstüne giden Milan aradığı golü 41'de buldu. Contra sağdan ortaladı, Inzaghi kafayı çaktı: 1-0.

Lazio 10 kişi kaldı
51. dakikada bu kez Rui Costa sağ taraftan ortaladı, Laursen'in kafasını Peruzzi bir kez daha ağlarda gördü: 2-0. Lazio üç oyuncu değişikliğini yaptıktan sonra, 62'de Dino Baggio'nun sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ancak Milan rakibin 10 kişi kalmasına rağmen aradığı 3. golü bulamadı ve liderliği yine Juventus'a bıraktı. Terim dünkü galibiyetle, geçen sezon Milan'ı çalıştıran Zaccheroni'ye karşı yine üstünlük kurdu.

Emre 19 dakika
Inter ise, Torino'yu deplasmanda 1-0 yenerek zirvedeki üçlü arasında yerini korudu. Hakan ve Okan kadroya giremezken Emre maçın son 19 dakikasında forma giydi. Inter'in vasatı aşamadığı maçta 71. dakikada Galante, Ventola'yı ceza sahasında düşürdü. Hakem Farina penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kallon, Bucci'yi avladı ve skoru ilan etti: 0-1. İtalyan basını Hakan'ın teknik direktör Hector Cuper ile kavga ettiğini yazdı.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır