kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Kutan, Erbakan'a destek vermeyen AKP'ye "Kendileri bilir" dedi
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, partisinin Kırşehir il teşkilatının açılışında hükümetin çalışmalarını eleştirdi. "Gelin, bu milletin sırtından inin" diyen Kutan, bir gazetecinin "AKP'nin Anayasa değişiklikleri konusunda izlediği tutumu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna "Ben hiçbir şekilde değerlendirmiyorum. O kendi bilecekleri bir iş" dedi.

Yargıtay Başkanı Selçuk: 37 maddenin değişmesi yetmez
Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, Meclis'te bugün görüşülmeye başlanacak Anayasa değişiklik paketinin yetersiz olduğunu savundu. Ürgüp'te konuşan Sami Selçuk, Türkiye'de, Anayasa'nın 37 maddesinde yapılacak değişikliğin, Türk ulusu için yeterli olmadığını belirterek, Türkiye'ye yeni bir anayasanın şart olduğunu söyledi.

AK Parti'ye "En disiplinsiz disiplin kurulu başkanı"
AK Parti Disiplin Kurulu Başkanlığı'na FP eski milletvekili Kemalettin Göktaş seçildi. 1999'da ikinci sıradan aday gösterilince "küskünler" hareketine imza veren Göktaş, milletvekili seçilemeyince TBMM lojmanını boşaltmayarak da dikkat çekmişti. Göktaş, kulislerde "en disiplinsiz disiplin kurulu başkanı" olarak anılıyor.

MHP'li Verkaya'nın internet sitesi ağlama duvarına döndü
MHP İstanbul Milletvekili Mustafa Verkaya'nın internette açtığı " www.mustafaverkaya.com " sitesi, bozkurtların stress sitesi oldu. Ülkücüler, Verkaya'ya gönderdikleri mesajlarda Abdullah Öcalan'ın asılmamasını ve türban ile ilgili yasakların kaldırılmamasını eleştiriyorlar. MHP'nin koalisyon ortaklığından çekilmesini isteyen mesajlar da yoğun olarak sitede yer alıyor.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır