kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Çarpık bacaklı kızı turizm güzeli seçtiler


Milletvekili Mail Büyükerman, Filipinli'nin birinci olmasına kızıp favorisi Makedon Ana'ya sarıldı! Ve olayı yorumladı: Kimi sarışın, kimi kestane; ben de oldum mestane
Başkent Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen Dünya Turizm Güzellik Yarışması'nda birinciliği kazanan Filipinli güzel, Eskişehir Bağımsız Milletvekili Mail Büyükerman'dan veto yedi. Yarışmayı baştan sona izleyen ve güzeller ile tanışıp kızlara sarılarak, yanak yanağa fotoğraflar çektiren, TBMM'nin renkli ismi, eski cumhurbaşkanı adayı Büyükerman, dünya güzelini beğenmedi ve "Çarpık bacaklı kızı birinci seçtiler, ben güzelden anlarım; favorim Makedonya güzeliydi" dedi.

Başkentte ilk kez düzenlenen Dünya Turzim Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Büyükerman ise yarışmanın şeref konuğuydu. Jüride bulunamayışına üzülen Mail Büyükerman, "Yarışmaya katılan kızlar genelde çok güzel değil. Ama Türk güzeli Çağla ve Makedonya güzeli benim favorimdi. Yarışmaya katılan güzellerin kimi sarışın, kimi kestane; ben de oldum mestane" dedi.

FRANSIZCA SİTEM ETTİ
Büyükerman, Filipinli Michelle Reyes birinci seçilince kızdı ve Makedon Ana Binovska'nın yanına giderek Fransızca konuşarak gönlünü aldı. Büyükerman, "Üzülme, hakkını yediler, aslında en güzeli sensin" dedi. Genç kıza sarılan Büyükerman, birinci seçilen Filipinli güzel Reyes için ise, "Çarpık bacaklı bu kızın birinci olması jürinin hatası" yorumu yaptı.

Mail Büyükerman kartvizitini aldığı Makedonya güzeli ile hatıra fotoğrafı çektirirken, genç kızın beline de sıkı sıkı sarıldı. Büyükerman genç kıza yine Fransızca, "Uzak durma da samimi olsun" dedi. Makedonya güzeli Ana Binovska da Mail Büyükerman'nın sempatik davranışlarına elini omuzuna atarak karşılık verdi. Fotoğraf çektirdikten sonra Büyükerman güzeli öpmeyi de ihmal etmedi!

Büyükerman gecede sahneye çıkan sanatcı Altay'ın şarkılarını da yarışmada Türkiye'yi temsil eden Çağla Dalkıran'ın babası, ANAP Yozgat eski Milletvekili Seyit Ahmet Dalkıran ile birlikte dinledi.

'Hemşire' Kraliçe, Taşar'dan iş istedi
Yarışmaya katılmak için 10 bin km. yol kateden Brezilya güzeli Fernanda Curuz, son provada podyumdan düşünce bileği şişti. Curuz'a ilk tıbbi müdahaleyi, Bakan Taşar'dan hemşire olarak Türkiye'de çalışmak için iş isteyen Filipin güzeli, birinci Reyes yaptı.

* 26 ülkenin katıldığı yarışmada Azeri güzeli disiplinsizliği nedeniyle diskalifiye edilince ülkesine döndü.

* Filipinli Reyes'in giysisi 'En İyi Milli Kıyafet' seçildi. Uğur Soy, Celal Valentino, Altay ve Arnavut sanatçılar Çilyeda Şılega sahne aldı.

* Bakanı Taşar güzellere memleketi Gaziantep'in sıcak içeceği, dağ kekiği suyu 'Zahter' ikram etti.

'Ben bunların üçünü üst üste koyar kaldırırım'
Yarışmada ünlü isimler de vardı. İlk olarak, organizatör Süha Özgermi. 'Milli Çapkın' Özgermi 10 gün soyunca güzellere her yerde eşlik etti. Örneğin onca yaşına rağmen, güzeller Ankara caddelerinde milyarlık Harley Davidson ve Kawasaki marka motorlarla şehir turu atarken yanlarında yine o vardı. Bir başka ünlü ise Halil Mutlu'ydu. Jüride görev yapan Dünya Şampiyonu halterci Halil Mutlu güzelleri seçmekte zorlandı. Mutlu, "Hepsi güzeldi; seçim yapmak çok zor oldu" dedi ve "Bunların her biri 55-60 kilo. Üçünü üst üste koyup kaldırırım" yorumunu da yaptı.

Eski Türkiye güzeli Meltem Doğanay da jüri üyesiydi. Meltem Doğanay, birinci gelen güzele taçını ve kurdelesini taktı. Yunanistan ve Türkiye güzelleri ise "Dünya Barış Güzelleri" seçildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır