kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


İlaçlı meyve ile lüks oto hırsızlığı
İstanbul'da lüks semtlerdeki garajlarda park görevlilerine içine uyku ilacı enjekte edilmiş portakal, incir gibi meyveleri yedirip lüks otomobilleri çalan 15 kişilik şebeke yakalandı. Hırsızların lüks otomobillere, sahte evrak düzenledikten sonra Irak'a götürdükleri, burada da Kürdistan Demokrat Partisi'nin bazı üyelerinin de yardımıyla İran'a sattığı anlaşıldı. Şebeke elemanlarının bir polis minibüsünü de çalarak satmaya çalıştıkları belirlendi. Çalınan otomobillerin içinde ünlü şarkıcı Nihat Doğan'ın da aracının bulunduğu tespit edildi.

Mustafa KAYA

Polisleri kurtaran rapor
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki trilyonluk ilaç ihalesine fesat karıştırdıkları iddiasıyla 3 yıl önce gözaltına alınan 5 kişiye işkence yaptıkları öne sürülen Trabzon Organize Suçlar Büro Amiri Komiser Yardımcısı Önder Karakuş ile polis memuru İsrafil Kalem, bilirkişi raporu sayesinde beraat etti. Bilirkişi, izlerin "Copla değil, bozuk parayla yapıldığını" tespit etti. Yeniden mesleğe dönen 2 polis memuru, "Bizi işkence ile suçlamak için bozuk para ile vücutlarına iz yapmışlar. Ama bunun cop izi olmadığı anlaşılınca hak yerini buldu" dedi.

Ersin RAMOĞLU

Yardımsever başhekime para cezası
Maliye Bakanlığı kontrolörleri Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde halen başhekim olarak görev yapan Prof.Dr. Halil İbrahim İmamoğlu ile önceki başhekim Prof. Dr. İbrahim Özen'e hastalardan eksik para aldıkları gerekçesiyle toplam 25 milyar para cezası kestiler. Fakir hastaların tedavi ücretlerini ödeyemediklerini, bunun için yetkilerini kullanarak faturalarda indirim yaptıklarını söyleyen başhekimler ay sonuna kadar 25 milyarlık cezayı ödeyemedikleri takdirde her gün için yüzde 25 faiz ödeyecek.

Ersin RAMOĞLU

Sanat Güneşi içinBursa'da anma günü
Türk musikisinin "Sanat Güneşi" Zeki Müren ölümünün 5. yıldönümünde bugün Bursa'da anılacak. Mehmetçik Vakfı ve TEV'in ortaklaşa düzenleyeceği anma törenleri, Müren'in Emirsultan'daki kabri başında Kuran-ı Kerim okutulmasıyla başlayacak.

Çolakoğlu: Kan göstermek teröristlerin işine yarar
Televİzyon Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Nuri Çolakoğlu, ABD'deki terörist saldırlarda onbinlerce insanın ölmüş olmasına rağmen yayın organlarında ceset gösterilmemesinin, teröristlerin amaçlarına ulaşmak için hedef olarak seçtikleri dehşet yayama duygusunu azalttığını söyledi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır