kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Muhtar'a 'röntgencilik' davası


Reha Muhtar, Sarıyer Baltalimanı'ndaki trilyonluk yalısına yerleştirdiği güvenlik kameraları nedeniyle komşusu tarafından mahkemeye verildi
Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın başı, Sarıyer Baltalimanı'nda bulunan yalısına yerleştirdiği güvenlik kameraları nedeniyle derde girdi.

Komşusu Halidun Peksayar, yerleştirilen kameralar tarafından izlendiğini iddia ederek, ünlü televizyoncudan şikayetçi oldu.

Baltalimanı Caddesi 36 numaralı Gürler Apartmanı'nın boğaza sıfır zemin katında oturan Foil Ambalaj Sanayi'nin sahibi işadamı Halidun Peksayar, avukatı Ali Cahit Polat aracılığıyla Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na Reha Muhtar hakkında suç duyurusunda bulundu.

'BENİ GÖZETLİYOR'
Muhtar'ın, yalısına yerleştirdiği kameralar ile kendi dairesinin de gözlenebildiği ve görüntülerin kaydedildiğini ileri süren Peksayar, güvenlik kameralarının kaldırılmasını talep etti. Komşusunun şikayeti üzerine Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na ifade veren Muhtar, suçlamaları reddeti ve böyle bir şeyi yapacak karakterde olmadığını söyledi. Savcı da Muhtar aleyhine dava açma gereği görmedi. Ama Peksayar vazgeçmedi bu kez de olayı mahkemeye taşıdı. Peksayar, Sarıyer 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Muhtar aleyhine "El atmanın kaldırılması" davası açtı. Peksayar kameraların ve yasaya aykırı olan antenlerin kaldırılmasını istiyor.

Bekir BATU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır