kapat
24.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Türkbank'ın 14 iştiraki satılıyor


Fon kapsamındaki Türkbank, 14 iştirak ve iştirak payını satmak için ihale açtı. Satışa sunulanlar arasında Çukurova Elektrik'in yüzde 10'u da bulunuyor
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu kapsamında bulunan Türkbank, toplam 14 iştirak ve iştirak payını satmak için ihale açtı. Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan duyuruya göre, 28 Eylül 2001 tarihine kadar yatırımcılara şirketlerin standart tanıtım bilgileri verilecek, detaylı inceleme için gizlilik sözleşmesi imzalanacak ve ilgili iştirakler incelemeye alınacak.

18 EKİME KADAR SÜRE
İhaleye katılmak isteyenler tekliflerini, 18 Ekim 2001 tarihine kadar bankaya teslim edecek. Gelen tekliflerin değerlendirilmesi ve uygun görülecek tekliflerin Banka Yönetim Kurulu'na sunulması ise 24 Ekim 2001'e kadar yapılacak. Satışlar Banka Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleştirilerek, satış sözleşmesi ise 9 Kasım 2001'de imzalanacak. Şartnameler, TTB Genel Müdürlüğü Ortaklar ve İştirakler Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.

Türkbank tarafından satışa sunulan iştirak payları içinde Çukurova Elektrik'in yüzde 10'u ve Fürsan Fermantasyon Ürünleri'nin yüzde 94.4'ü, Ticaret Kamusal Kiralama'nın yüzde 60'ı, Ticaret yatırım Menkul Değerler'in yüzde 89.9'u ile Alamsaş Alarko Ağır Makine'nin yüzde 25'i bulunuyor.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır