kapat
22.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ali Eren'e yeşil ışık


Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcunun affı gündemde. Genel Sekreter Güreli, Ali Eren'in takıma dönmesini değerlendirdiklerini söyledi

Daum'dan olumlu mesaj
Beşiktaş yönetimi, geçen sezon sonunda kadro dışı bıraktığı Ali Eren için politika değiştirdi. Genel Sekreter Hüsnü Güreli, Daum'la yaptığı görüşmeler sonucunda futbolcunun affedilmesini yönetimin gündeme getirdi. Daum'un Ali Eren için iki kez olumlu cevap verdiği ve "Affedilebilir ama profesyonelce davranacağına söz vermeli" dediği öğrenildi.

Yönetim ikiye bölündü
Gelişmeler üzerine Ali Eren'in affedilmesini gündeme alan yönetimin ikiye bölündüğü öğrenildi. Takımdan alınan raporda, Ali Eren'in gelmesi durumunda futbolcular arasındaki kolej havasının bozulabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Bazı futbolcuların, takım huzurunu bozabileceği gerekçesiyle Ali Eren'i istemediklerinin altı çizildi.

Ali Eren de sıcak
Hüsnü Güreli, Ali Eren'in affedilmesi konusunun yönetimde değerlendirildiğini belirterek, "Geçen yılki performansı ortada. Affedilmesi için herşeyden önce hocasından özür dilemesi ve profesyonel bir yaşam için herkesin önünde söz vermesi gerekiyor" dedi. Ali Eren de, "Ben futbol oynamak isityorum. Kimseyle problemim yok. O kapı açılırsa çıkar elimden gelenin en iyisini yaparım" şeklinde konuştu.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır