kapat
22.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Eğitimle ilgili girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir gündesiniz. Yay burcunda bulunan ay kültürel faaliyetleri ve seyahat fırsatlarını gündeme getirebilir.Her konuda meraklı ve faal olabilir ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz . Bu gün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğniz arkadaşlarınızla maddi konularda fikir alışverişinde bulunabilir ,birlikte yatırım yapma planları kurabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizi oldukça enerjik hissetmenize rağmen, vucudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi hafif sporlarla yönlendirmelisiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi belirtiyor


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Güzellik ve bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilir birlikte günlük işlerinizi yoluna koyabilirsiniz...


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilir, ailenizle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Yay burcunda bulunan aydan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor.Risk içeren konulara ilginiz artıyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün burcunuzda ilerlemeye başlayan Venüs fiziksel çekiciliğinizde artış hissedeceğiniz bir döneme gireceğinizi haber veriyor.Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize rahat ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz..


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir.. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz ve kısa yolculuklar gündeme gelerek sizi aktiviteye zorlayabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi gösterme eğiliminiz oldukça yüksek ve kişiliğinizin sivri yönleri ile dikkat çekiyorsunuz.. Yay burcunda bulunan Ay enerjinizi maddi konulara yönlendirmenize yol açabilir. Spekülatif konulara ilgi duyabileceğiniz bir gündesiniz


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir,bazı yasal sorunlarınıza çare bulabilirsiniz. Burcunuzdaki ay kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendiririyor. Bu gün kendinizle fazlasıyla ilgilenebilir ve girişimler konusunda hassas olabilirsiniz


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ortak paylaşımlarınızda ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Yay burcunda bulunan ay bilinçaltı huzursuzluklarınzı arttırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.Bu yüzden açık davranmaya çalışın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bu gün işinizle ve ilişkilerinizle ilgili olumlu değişimler yaşayabilirsiniz.Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanın. Grup çalışmaları ve organizasyonlarla ilgili çalışmalar gündeme gelebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün uzak ülkelerle oluşturduğunuz bağlantılarınızdan hoş haberler almak keyfinizi yerine getirebilir.Ticari ilişkilerinizden ve spekülatif konulardan kazançlı çıkmanız mümkün .Mesleki yaşantınızda girişim yapma isteğinizin yoğun olabileceği görülüyor.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır