kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Trabzon karıştı


Önceki gün idmana çıkmayan 4 Brezilyalı, Başkan Özkan Sümer tarafından ikna edildi. Ancak Tekelioğlu, Marcio ve gözden çıkarılan Eduardo'yu idmana almadı

Sümer: Havaya girdiler
Trabzonspor'da tercümanları Miranda'nın gönderilmesinden sonra önceki gün idmana çıkmayan Brezilyalı futbolcuların ek para talep ettikleri ortaya çıktı. İdmana çıkmaları için ikna edilen Brezilyalılar'dan Marcio ve Eduardo, teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından çalışmaya alınmadılar.

Brezilyalı futbolculara gösterilen aşırı ilginin bu oyuncuların adeta başını döndürdüğünü belirten başkan Özkan Sümer, "Birden kendilerini bulunmaz Hint kumaşı gibi görmeye başladılar. Sözleşme dışında ek para talep ettiler. Ben de kendilerine böyle bir şeyin olamayacağını ve idmana çıkmaları gerektiğini anlattım. İdmana çıkacaklar. Kimseye özel ilgi gösteremeyiz" dedi.

Eduardo kadro dışı
Bunun üzerine 4 Brezilyalı futbolcu, idmana geldiler. Ancak Tekelioğlu, Marco ve Da Silva'ya izin verirken Marcio ve Eduardo'yu çalışmaya almadı. Bu iki futbolcunun süresiz kadro dışı bırakılacağı öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu Serdar Bali, "Miranda, futbolcuları olumsuz yönde etkiliyordu. Ayrıca kulübün dışarı sızmaması gereken olaylarını da başkalarıyla paylaşıyordu. Buradan giderken kendisine parası verildi. Ancak gittikten bir gün sonra basına 8 bin dolarımı vermediler diye açıklama yaptı. Kısa zamanda onlara yeni bir tercüman bulacağız" şeklinde konuştu.

Federasyona itiraz
Kaptan Hami, Brezilyalı futbolcuların idmana çıkmamasının profesyonel futbolcuya yakışmadığını söyleyerek, "İyi bir profesyonel ne olursa olsun antrenmana çıkmama gibi bir eylem gerçekleştirmezdi" ifadesini kullandı.

Öte yandan Trabzonspor, Samsunspor maçında cezalı Baidoo'nun oynatılması nedeniyle Futbol Federasyonu'na itiraz etti.

YILMAZ ŞENOL

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır